نان پنیری ترکیه ای ( به ترکی : Pasca ) بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران بسیاری دارد. این نان مخصوص ترکیه است.
درست کردن نان پنیری ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه نان پنیری
- شير پرچرب 250 میلی لیتر معادل يك پيمانه
- آب ولرم 250 میلی لیتر معادل يك پيمانه
- كمی بيشتر از 1/2 ليوان روغن مايع ( يك ليوان معادل 180 گرم )
- تخم مرغ 2 عدد ( سفيده ها برای خمير و زرده ها برای رومال پوآجا )
- خمير مايه خشک 1 پاكت ( 10 گرم )
- نمك 1 و 1/2 قاشق مرباخوری
- شكر 1 قاشق مرباخوری
- آرد به مقدار لازم
روش پختن نان پنیری
شكر را در آب ولرم حل كرده خمير مايه را روی آب بپاشید ( خمير مايه نياز به هم زدن ندارد ).
10 دقيقه استراحت دهید. بعد بقيه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. آرد را در آخر اضافه کردهم به اندازه ای كه خمير به دست نچسبد.
يک ساعت استراحت دهید. سپس تكه هايی كمی بزرگتر از گردو برداشته و به اندازه نعلبكی باز کنید. وسطش پنير گذاشته و و بعد شکل دهید. سپس روی آن زرده تخم مرغ زده و در فر بگذارید.
دمای معمول برای این نان 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه است كه چند دقيقه آخر گريل را روشن كنيد تا خمير طلايی شود. برای این نان، هر نوع پنير سفيدی قابل استفاده است.
این نان بسیار خوشمزه است! نوش جان!
این مطلب را به اشتراک بگذارید