بیسکویت بادام چینی ( به چینی : 中国杏仁饼干 ) یک نوع بیسکویت سنتی چینی است. می گویند کوکی های بادام چینی از کوکی های گردویی چینی اقتباس گرفته اند. بیسکویت بادام امروزه در نانوایی های هنگ کنگ، ماکائو و سرزمین اصلی چین و همچنین Chinatowns یافت می شود.
درست کردن بسکویت بادام چینی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت بادام چینی
- 2 و 1/2 فنجان آرد
- 1/3 فنجان بادام
- 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری سودا
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان نرم کره
- 1/2 فنجان مخمر
- 1 فنجان شکر
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذا خوری آب
- 1 قاشق چای خوری عصاره بادام
- 1 تخم مرغ بزرگ برای رویه
- 3 فنجان پر بادام
روش پختن بیسکویت بادام چینی
فر را 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. ظرف پخت را با کاغذ مخصوص بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بادام زمینی، مخمر، سودا و نمک را ترکیب کنید. با یک میکسر برقی، کره، بکینگ پودر و شکر را مخلوط کنید. تخم مرغ، آب و بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را به شکل توپ در آورده و به قطر دو سانتی متر با وردنه باز کنید و با قالب کوچک آن را برش بزنید و روی ظرف پخت قرار دهید. بادام را در مرکز هر کوکی قرار دهید و به آرامی با دست خود فشار دهید. روی هر کوکی کمی تخم مرغ برس کنید. زمان پخت 15 تا 20 دقیقه است تا زمانی که طلایی شود.