پیراشکی لقمه ای شکلاتی یکی از انواع دونات است که بسیار لذیذ است و شما می توانید با دستور زیر در خانه بپزید چون روغن تازه دارید و کاملا بهداشتی است.
درست کردن پیراشکی لقمه ای شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای شکلاتی
- آرد الک شده 3 و 1/4 پيمانه
- بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوری
- نمك و وانیل از هر کدام 1/4قاشق چايخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شكر و ماست از هر کدام 2/3 پيمانه
- جوش شيرين 1/2 قاشق چايخوری
- روغن برای سرخ كردن به ميزان لازم
مواد لازم سس شكلات: - شكلات تخته ای 250 گرم
- خامه 500 گرم
روش پختن پیراشکی لقمه ای شکلاتی
آرد، جوش شيرين، نمك و بيكينگ پودر را با هم الک كرده كنار بگذاريد. تخم مرغ، شكر و وانيل را با هم بزنيد تا كاملا پف كرده و روشن شود. مواد خشک را داخل مايه تخم مرغ ريخته و ماست را اضافه كنيد زياد نزنيد تا خمير صافی به دست آيد. روی خمير را بپوشانيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. روی سطح ميز آرد پاشيده و خمير را به قطر يک سانتی متر پهن كرده و قالب بزنيد. روغن را در قابلمه داغ كنيد و پيراشكی را يكی يكی در روغن بيندازيد و بعد از سرخ شدن به روی حوله كاغذی قرار دهيد تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس سس شكلات را روی آن بريزيد.
طرز تهيه رویه:
خامه را بجوشانيد و پس از آن كه ولرم شد شكلات را به طريق بن ماری* ذوب كرده، با خامه مخلوط كنيد و روی پيراشكی بريزيد.
* بن ماری : روش ذوب کردن شکلات در کاسه ای که روی بخار آب قرار داده می شود. و شکلات کم کم آب می شود.