
پیراشکی لقمه ای شکلاتی یکی از انواع دونات است که بسیار لذیذ است و شما می توانید با دستور زیر در خانه بپزید چون روغن تازه دارید و کاملا بهداشتی است.
درست کردن پیراشکی لقمه ای شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای شکلاتی
- آرد الک شده ۳ و ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک و وانیل از هر کدام ۱/۴قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر و ماست از هر کدام ۲/۳ پیمانه
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم سس شکلات: - شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم
- خامه ۵۰۰ گرم
روش پختن پیراشکی لقمه ای شکلاتی
آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده کنار بگذارید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم بزنید تا کاملا پف کرده و روشن شود. مواد خشک را داخل مایه تخم مرغ ریخته و ماست را اضافه کنید زیاد نزنید تا خمیر صافی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. روی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید. روغن را در قابلمه داغ کنید و پیراشکی را یکی یکی در روغن بیندازید و بعد از سرخ شدن به روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس سس شکلات را روی آن بریزید.
طرز تهیه رویه:
خامه را بجوشانید و پس از آن که ولرم شد شکلات را به طریق بن ماری* ذوب کرده، با خامه مخلوط کنید و روی پیراشکی بریزید.
* بن ماری : روش ذوب کردن شکلات در کاسه ای که روی بخار آب قرار داده می شود. و شکلات کم کم آب می شود.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی