طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

بیسکوییت شکلاتی

یکی از خوشمزه ترین بیسکویت ها، بیسکویت شکلاتی ( به انگلیسی : chocolate biscuit) است. در اینجا آموزش روش پخت بیسکویت شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. از مواد نگهدارنده دوری کنید و خودتان دست به کار شوید.

درست کردن بیسکویت شکلاتی ساده

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی

  • 100 گرم کره خرد شده
  • شکلات تیره 200 گرم خرد شده
  • 1/3 فنجان ( 100 گرم ) کره بادام زمینی تند
  • 2/3 فنجان ( 150 گرم ) شکر کاستور
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان ( 185 گرم ) آرد ساده
  • 1/2 قاشق چای خوری سودا
  • 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری نان برشته نشده خرد شده

آموزش پخت بیسکوییت شکلاتی

روش پختن بیسکوییت شکلاتی

فر را 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و نیمی از شکلات را در یک کاسه مخلوط کرده و در کاسه ای پر از آب جوش بگذارید و ( طوری که کاسه با آب تماسی نداشته باشد) و هم بزنید تا ذوب شود و سپس کنار بگذارید.
کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را مخلوط  کنید. سپس آرد، بی کربنات سودا و کاکائو را ترکیب کنید. تقریبا نیمی از شکلات را بگذارید باقی بماند. در یک کاسه جداگانه، آجیل و شکلات باقی مانده را ترکیب کنید.
با 2 قاشق چای خوری از خمیر رولی به قطر 3 سانتی متر درست کرده و بر روی سینی پهن کنید. با یک قاشق مرطوب، مخلوط را به آرامی وسط خمیر بریزید. زمان پخت 12-15 دقیقه است، طوری که وسط بیسکویت کمی نرم است. ظرف را از فر بیرون آورده و 5 دقیقه روی سینی ها قرار دهید و سپس بگذارید تا کامل خنک شود.

برای دیدن انواع بیسکوییت اینجا کلیک کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.