شیرینی توئیل ( به فرانسوی : Chocolate Tuile ) فرانسوی است و بسیار خوشمزه و فانتزی است. می توانید به چند نوع شکلاتی، فندقی، شکری بپزید.
درست کردن شیرینی توئیل فرانسوی
مواد لازم برای تهیه شیرینی توئیل
- 1 عدد سفیده تخم مرغ
- 1/4 لیوان شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
- دارچین یا وانیل
- فندق نیم کوب اندکی
روش پختن شیرینی توئیل
سفیده تخم مرغ را 3 دقیقه بوسیله همزن برقی مخلوط کنید.
شکر را کم کم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکر در تخم مرغ حل شود.
آرد و کاکائو را به همراه وانیل یا دارچین اضافه کرده آنقدر مخلوط کنید تا یک دست شود.
کاغذ روغنی را بوسیله روغن جامد چرب کرده روی سینی قرار دهید.
بوسیله قاشق خمیر را روی سینی قرار داده به اندازه دایره ای 6 سانتی متری بوسیله پشت قاشق پهن کنید.
فاصله بین شیرینی ها را فراموش نکنید. روی شیرینی ها فندق نیم کوب پاشیده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 به مدت 6 دقیقه قرار دهید.
به محض خارج کردن از فر بوسیله کاردک شیرینی را از کاغذ جدا کرده روی وردنه و یا سطحی استوانه ای قرار دهید تا حالت نیم دایره به خود بگیرد.
قسمت شکل دادن به شیرینی باید با سرعت انجام گیرد چون به سرعت حالت برشته به خود گرفته خرد می شود.