
بیسکویت مکزیکی ( به مکزیکی : Coyotas ) از مکزیک منشا گرفته و اکنون در سراسر جهان از آن لذت می برد. در انگلستان و آمریکا به وفور یافت می شود. Coyotas کویاتا را برای صبحانه با قهوه می خورند.
درست کردن بیسکویت مکزیکی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت مکزیکی
- ۲ پیمانه و ۵ قاشق آرد
- ۱ پیمانه کره
- ۶ تکه شکر قهوه ای
- ۲ قاشق غذاخوری مخمر
- ۱ فنجان آب
- ۲ عدد تخم مرغ
روش پختن بیسکویت مکزیکی
در یک فنجان آب ۲ تکه از شکر قهوه ای را حل کرده و کنار بگذارید. ۴ تکه دیگر را در ۵ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. با دست به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک ظرف جداگانه آرد، کره و مخمر و مخلوط بالایی ( آب و شکر قهوه ای ) را ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید تا به قوام برسد. در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید و به ۴۰ توپ رولی در بیاورید. با یک وردنه، هر توپ را به اندازه و شکلی که می خواهید پهن کنید. ۱ تا ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را وسط چندتای آن اضافه کنید. و لایه دیگر را روی آن بپوشانید.
با یک چاقو یا چنگال، سوراخ هایی در هر توپک بزنید و روی سینی پخت بگذارید و تخم مرغ را روی آن برس کنید . دمای فر ۳۵۰ فارنهایت است تا زمانی که طلایی شود. این بیسکویت را می توانید مغزدار مثلا با آجیل یا مربا درست کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی