
نان فنتان یا فن تان ( به انگلیسی : Fantan rolls ) یکی از شیرینی های فوق العاده لذیذ است که از کره و شیر تهیه شده و برای منطقه New England است. این نوع شیرینی یا نان بسیار خوشمزه است مخصوصا نوع پنیری آن.
درست کردن نان فنتان
مواد لازم برای تهیه نان فنتان
- ۱ فنجان شیر
- ۱/۴ فنجان آب
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق چای خوری شکر
- ۱ بسته مخمر
- ۴ فنجان آرد
- ۱/۱۰ قاشق چای خوری نمک
- ۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
روش پختن نان فنتان
شیر، آب، کره و شکر را در یک قابلمه متوسط ترکیب کنید. روی حرارت گذاشته تا زمانی که کره ذوب شود.
از روی شعله بردارید و مخمر را اضافه کنید و بگذارید درست شود.
آرد و نمک را به آن اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. سپس با دست ( برای ۶-۸ دقیقه ) ورز دهید ( یا با یک میکسر برقی که دارای قلاب خمیری است برای ۳-۴ دقیقه ورز دهید ).
سپس مخلوط را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن را با یک حوله آشپزخانه انداخته و با پلاستیک پوشانده و به مدت ۱ ساعت بگذارید بماند تا خمیر دو برابر شود.
به اندازه یک فنجان کوچک خمیر را تقسیم کنید. و یکی یکی روی سطح کار قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل دراز، لاغر تا حدود ۲۰ – ۲۵ سانتی متر بکشید. و پهن کنید.
کره را آب کنید و با برس روی خمیر ها بزنید.
حالا هر خمیر دراز را چهارتا چهارتا روی هم بیندازید و با کاتر مربعی برش دهید.
روی آن ها پلاستیک کشیده و بگذارید نیم ساعت بماند و پف کند. فر را ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس خمیرها را در ظرف فر چیده و از کره باقیمانده می توانید روی آنها بمالید و چرب کنید.
سپس آن را در فر گذاشته و بگذارید طلایی شود.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی