طرز تهیه نان فنتان

شیرینی فنتان

نان فنتان یا فن تان ( به انگلیسی : Fantan rolls ) یکی از شیرینی های فوق العاده لذیذ است که از کره و شیر تهیه شده و برای منطقه New England است. این نوع شیرینی یا نان بسیار خوشمزه است مخصوصا نوع پنیری آن.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن نان فنتان

مواد لازم برای تهیه نان فنتان

  • 1 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان آب
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • 1 بسته مخمر
  • 4 فنجان آرد
  • 1/10 قاشق چای خوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

روش پختن نان فنتان

شیر، آب، کره و شکر را در یک قابلمه متوسط ترکیب کنید. روی حرارت گذاشته تا زمانی که کره ذوب شود.

از روی شعله بردارید و مخمر را اضافه کنید و بگذارید درست شود.

آرد و نمک را به آن اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. سپس با دست ( برای 6-8 دقيقه ) ورز دهید ( يا با يك ميكسر برقی كه دارای قلاب خميری است برای 3-4 دقيقه ورز دهید ).

سپس مخلوط را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن را با یک حوله آشپزخانه انداخته و با پلاستیک پوشانده و به مدت 1 ساعت بگذارید بماند تا خمیر دو برابر شود.

خمیر فنتان

به اندازه یک فنجان کوچک خمیر را تقسیم کنید. و یکی یکی روی سطح کار قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل دراز، لاغر تا حدود 20 – 25 سانتی متر بکشید. و پهن کنید.

برش خمیر فنتان

کره را آب کنید و با برس روی خمیر ها بزنید.

برش و برس کردن فنتان با کره

حالا هر خمیر دراز را چهارتا چهارتا روی هم بیندازید و با کاتر مربعی برش دهید.

برش فنتان

روی آن ها پلاستیک کشیده و بگذارید نیم ساعت بماند و پف کند. فر را 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس خمیرها را در ظرف فر چیده و از کره باقیمانده می توانید روی آنها بمالید و چرب کنید.

چیدن فنتان در ظرف فر

سپس آن را در فر گذاشته و بگذارید طلایی شود.

پادکست شعر گوش کن

پختن فنتان

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی