طرز تهیه کراکر فندقی

کراکر فندقی

کراکر فندقی ( به انگلیسی : Hazelnut cracker ) یکی از انواع شیرینی خشک است. پختی آسان و راحت دارد. برای پذیرایی و عصرانه بسیار لذیذ و دلچسب است.

درست کردن کراکر فندقی

این نوع کراکر را می توان به دو شیوه تهیه کرد. یکی فندق فقط رویه خمیر باشد و دومی فندق با مواد اصلی مخلوط شده باشد.

روش اول:

مواد لازم برای تهیه کراکر فندقی

  • آرد 125 گرم
  • شکر 2 قاشق سوپ خوری
  • کره سرد 90 گرم
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • فندق 200 گرم

مواد رویه:

  • شکر قهوه ای 100 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری

روش پختن خمیر کراکر

‎آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

فندق ها را خرد کرده و در مواد قبلی بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.

سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

روش دوم:

روش پختن رویه کراکر فندقی

‎50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.

پخت کراکر فندقی خانگی

نکته آشپزی:

‎خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.

برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.

این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید