
آموزش پخت نان ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم. نان ایتالیایی بافت بسیار خوبی دارد و کاملا رژیمی است و می توانید برای صبحانه یا عصرانه استفاده کنید.
درست کردن نان ایتالیایی خانگی
مواد لازم برای پختن نان ایتالیایی
- شیر ۱ پیمانه
- مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر ۱/۴ پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ۱ قاشق مربا خوری
- آرد ۳ پیمانه
- کشمش ۱۰۰ گرم
- برای رویه نان ۱ عدد زرده تخم مرغ و مقداری زعفران
روش پخت نان ایتالیایی
یک پیمانه شیر ولرم را نصف کرده، نصف شیر را با ۲ قاشق چای خوری خمیر مایه به همراه یک قاشق آرد یا یک قاشق شکر هم زده و بگذارید خمیر عمل بیاید.
مابقی شیر را با تخم مرغ و ۲ قاشق سوپ خوری کره و شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش مخلوط کرده و هم بزنید سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید.
بعد آرد الک شده را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. خمیر که سفت شد با دست ورز دهید و آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را ۵ تا ۶ دقیقه ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر را استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر که دو برابر شد کشمش را اضافه کرده و با ورز دادن کشمش را در خمیر جا سازی کنید ( در دستور این نان کشمش نیست اما شما می توانید استفاده کنید یا اینکه از گردو استفاده کنید ).
قالب مورد نظر را چرب کنید. خمیر را در قالب ریخته و با دست فشار دهید تا خمیر تمام فضای قالب رو پر کند. یک دستمال مرطوب روی قالب بکشید اجازه دهید دوباره خمیر پف کند ( ۲۵ دقیقه طول می کشد ). فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیکراد از قبل گرم کنید.
زرده تخم مرغ و زعفران را روی خمیر برس کرده و در فر بگذارید.
بعد از پختن، قالب را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود بعد از قالب خارج کنید و مصرف نمایید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی