طرز تهیه نان لواش ارمنی

پختن نان لواش ارمنی در خانه

نان لواش ارمنی ( به انگلیسی : Lavash ) نان سنتی ارمنی هاست که برای مصرف روزانه پخته می شود. معمولا آن را در تنور گلی می پزند. خمیر آن به سادگی آماده می شود و روی آن سبزیجاتی خوشبو می ریزند تا طعم دار شود.

درست کردن نان لواش ارمنی

مواد لازم برای تهیه نان لواش ارمنی

  • 1 فنجان آرد
  • 1/4 قاشق چای خوری (حدود 1 گرم ) مخمر
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • 1/3 فنجان آب گرم
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1-2 قاشق چای خوری سبزیجات خشک ( رزماری، مریم گلی و اسطوخودوس )

روش پختن نان لواش ارمنی

در یک کاسه آرد، مخمر، نمک و شکر را ترکیب کنید.

آب گرم و روغن را اضافه کنید. با قاشق چوبی مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شود. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا یکدست شود. در صورت نیاز، کمی آب اضافه کنید.

آماده سازی خمیر نان لواش

خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید، در یک کاسه قرار دهید و با یک حوله مرطوب بپوشانید.

اجازه دهید برای 1 ساعت بماند تا حجم خمیر افزایش یابد. بعد خمیر را روی سطح کار قرار دهید. با استفاده از یک وردنه، خمیر را تا حد امکان نازک کنید.

روش باز کردن خمیر نان لواش

خمیر را به چند قطعه متفاوت برش بزنید و روی آن روغن زده و سبزیجات خشک را بپاشید.

برش زدن خمیر نان لواش

فر یا تنور را خوب گرم کنید. پشت خمیر را روغن شده و در ظرف قرار دهید. حدود 1 دقیقه بگذارید بماند تا طلایی شود.
آن را تست کنید که خوب ترد شده باشد. سپس آن را روی قفسه سیمی  قرار دهید تا خنک شود.

پختن نان لواش ارمنی خونگی

نان را به راحتی در دمای اتاق تا 5 روز در ظرف در بسته می توانید نگهداری کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.