طرز تهیه پنکیک نوتلا

پنکیک نوتلا

پنکیک نوتلا ( به انگلیسی : Nutella Pancake ) یکی از خوشمزه‌ترین چیزهایی است که می‌شود برای صبحانه میل کرد. پنکیک نوتلا نه تنها بافتی نرم و عالی دارد بلکه وسط آن از شکلات نوتلای داغ پر شده که آن را به یک صبحانه محشر مبدل می‌کندبرای تهیه پنکیک نوتلا باید از قبل دیسک‌های نوتلای یخ زده را آماده کرده باشیداین کار هم خیلی ساده است.

درست کردن پنكك نوتلا

مواد لازم برای تهیه پنکیک نوتلا در خانه

  • شکلات نوتلا 14 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • نمک نوک انگشت
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شیر 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • کره 2 قاشق چایخوری
  • توت فرنگی به اندازه ی دلخواه
جدول غذایی پنکیک نوتلا

308 کالری
11.1 گرم چربی
45.9 گرم کربوهیدرات
6.2 گرم پروتئین
28 میلی‌گرم کلسترول

پنکیک نوتلا

روش پختن پنکیک نوتلا

اول از همه دیسک‌های نوتلا را آماده کنیدروی یک سینی بزرگ کاغذ روغنی بکشید. 2 قاشق از نوتلا را روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق به صورت دایره‌ای به قطر 6 سانت و ضخامت نصف سانت پخش کنیداین کار را برای شکلات باقیمانده تکرار کنید تا 7 دیسک داشته باشیدسینی را به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا دیسک‌های نوتلا سفت شوندسپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و تا زمان مصرف در فریزر نگه دارید.
برای تهیه پنکیک، مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنیددر وسط مواد خشک حفره‌ای ایجاد کنیدحال مواد تر یعنی شیر، تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف بریزید و مواد را مخلوط کنیدبه‌قدری هم بزنید که مواد یک‌دست شوند و گلوله‌ای در کار نباشداما بیش از حد هم نزنید.
نصف قاشق چایخوری کره را در یک تابه نچسب داغ کنید تا آب شودسپس کره اضافی را با دستمال حوله‌ای از روی تابه پاک کنیداین کار باعث می‌شود پنکیک شما یک‌دست سرخ شودقبل از شروع کار 3 عدد از دیسک‌های نوتلا را از فریزر خارج کنید ( بقیه را داخل فریزر نگه دارید چون زود آب می‌شوند و شکلات موقع تهیه نوتلا باید کاملاً سفت باشد ).
یک چهارم پیمانه از مایه پنکیک را کف تابه بریزید، یک دیسک نوتلا وسط آن قرار دهید و سپس سریع روی شکلات را با مقداری خمیر دیگر بپوشانیداز لبه‌های لیوان یا ملاقه برای پخش کردن خمیر روی شکلات استفاده کنیداین کار را باید سریع انجام دهید وگرنه شکلات آب می‌شود و به کف تابه رسوخ می‌کند.
وقتی دور پنکیک حباب ظاهر شد ( حدود دو دقیقه آن را برگردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید تا مثل طرف قبلی طلایی رنگ شود.
این کار را برای بقیه خمیر تکرار کنیدبعد از 2 – 3  پنکیک دوباره به کف تابه کره اضافه کنید.

پنکیک نوتلا

پنکیک نوتلا آماده شده را می‌توانید با توت فرنگی خرد شده یا خامه سرو نمایید.

نکته آشپزی:
اگر ضمن ریختن لایه دوم خمیر پنکیک، دیسک نوتلا ذوب شد و به کف تابه مالید، قبل از تهیه پنکیک بعدی آن را کاملاً از تابه پاک کنید وگرنه نوتلای سوخته به پنکیک بعدی خواهد چسبید.
موقع تهیه دیسک نوتلا به جای 2 قاشق شکلات می‌توانید 1 قاشق و نیم استفاده کنید اما مراقب باشید آن را زیاد نازک یا زیاد کلفت نکنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.