طرز تهیه نان بریوش شکلاتی

نان بریوش فرانسوی

نان بریوش شکلاتی ( به فرانسوی : Pain au chocolat ) یک نوع نان فانتزی فرانسوی است که با دستور کلی پخته می شود و با تکه های میوه یا مارمالاد و خامه به عنوان دسر استفاده می شود.

درست کردن نان بریوش شکلاتی

مواد لازم برای تهیه نان بریوش شکلاتی

  • 500 گرم آرد
  • 50 میلی لیتر شیر گرم
  • 50 گرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 25 گرم کره نرم
  • 1 پیمانه شکلات چیپسی یا خرمای خرد شده
  • کپسول کاغذی
  • رومال تخم مرغی
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

پختن نان بریوش فرانسوی

دستور پخت نان بریوش شکلاتی

500 گرم آرد را در یک کاسه بزرگ الک کرده و وسطش را گود کنید.

در یک ظرف 50 میلی لیتر شیر گرم و 50 گرم شکر و 1 قاشق پودر مایه خمیر را مخلوط کنید و بعد از چند دقیقه که پف کرد در وسط گودی آرد ریخته و خوب مخلوط کنید.

4 عدد تخم مرغ را دانه دانه شکسته و با مواد مخلوط کرده و به خورد خمیر بدهید و در آخر کره نرم شده را به خمیر اضافه کرده و با دست به آرامی ورز دهید. اگر چسبنده بود خیلی کم ( با قاشق ) آرد اضافه کنید تا نچسبد و در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید و در خمیر مخلوط کنید. مقدار شکلات را به دلخواه کم و زیاد کنید ( حتی می توانید از تکه های خرمای خشک به جای شکلات استفاده کنید ).

حال خمیر را یکدست کنید و روی آن را با نایلون بعد با پارچه بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه در دمای اتاق بماند.

در این فاصله قالب های متوسط کیک یزدی را کپسول کاغذی بگذارید. حال از خمیر به اندازه یک گردوی درشت در هر قالب گذاشته و در سینی فر چیده و دوباره اول با نایلون و بعد با پارچه پوشانده و 1 ساعت استراحت دهید ( استراحت دوم برای ترد و پوک شدن نان انجام می شود ).

فر را نیم ساعت زودتر روشن کنید وقتی یک ساعت تمام شد، یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق زعفران آب شده را خوب مخلوط کرده و با برس روی خمیر بمالید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

اگر روی خمیر زیاد طلایی نشده بود چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود. فقط موقع طلایی شدن، نان ها را جا به جا کنید تا همه یکدست طلایی شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.