طرز تهیه قرابیه

شیرینی قرابیه اصل

شیرینی قرابیه ( به ترکی : Qurabiya ) یکی از شیرینی های مخصوص ترکیه است. بسیار خوشمزه است و انواع مختلف دارد. آموزش قرابیه سیب را برای شما در نظر گرفتیم.

درست کردن شیرینی قرابیه

مواد لازم برای تهیه قرابیه

  • آرد 3 لیوان
  • کره 250 گرم
  • ماست شیرین 1 قاشق غذاخوری
  • پودر قند 1 فنجان
  • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • بادام به مقدار لازم
    مواد میانی:
  • سیب 3 عدد
  • پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
  • شکر یک فنجان ( 70 گرم )
  • فندق خرد شده 1 فنجان

دستور شیرینی قرابیه سیب

روش پختن شیرینی قرابیه

ابتدا سیب ها را پوست کنده و رنده کنید.

شکر و پودر دارچین را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا آب سیب کشیده شود و خوب بپزد. بعد کنار گذاشته تا خنک شود.

در ظرف گودی همه مواد را به جز آرد با همزن دستی مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کرده اید کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

خمیر را در داخل آب میوه گیری دستی فرم دهید. داخلش را گود کنید و از مواد میانی داخلش گذاشته و روی آن را با خمیر بپوشانید.

در سینی فر با فاصله بچینید. روی آن را یک عدد بادام قرار دهید. در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180 درجه با زمان 20 تا 25 قرار دهید تا پخته شود.

انواع شیرینی قرابیه : قرابیه فندقی، قرابیه مغزدار زردآلو، قرابیه دو رنگ، قرابیه پروانه.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید