طرز تهیه پای کره بادام زمینی یخی

پای کره بادام زمینی یخی

پای کره بادام زمینی یخی بسیار خوشمزه و پر انرژی است. برای تزیین آن از کرم یا شکلات و آجیل استفاده می شود. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن پای کره بادام زمینی یخی

مواد لازم برای تهیه پای کره بادام زمینی یخی

مواد کوکی:

  • 24 عدد ویفر شکلاتی
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده
    مواد پای:
  • 1/2 فنجان و 2 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی
  • 1/2 فنجان شکر دانه ای
  • 1/4 فنجان شیر
  • 250 گرم اونس پنیر خامه ای کم چرب نرم شده
  • 250 گرم خامه وایپ بدون چربی
  • 1/4 فنجان شکلات
  • 1 فنجان چیپس آجیل خرد شده

پخت پای کره بادام زمینی

پادکست شعر گوش کن

روش تهیه پای کره بادام زمینی یخی

ابتدا ویفرهای شکلاتی را در یک مخلوط کن ریخته و خوب خرد کنید. سپس با یک قاشق چوبی با کره مخلوط کرده و هم بزنید.
سپس در ظرف پای ریخته و با ته قاشق سفت کنید و ته ظرف را پر کنید. سپس کره بادام زمینی، شکر، پنیر خامه ای و شیر را مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا صاف شود. مواد را روی ویفرها ریخته و در فریزر بگذارید.
بعد از حداقل 4 ساعت بیرون آورده و خامه وایپ را روی آن ریخته و با آجیل خرد شده تزیین کنید و مجدد در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. بعد از 20 دقیقه، آماده سرو کردن است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی