پای برونی ( به انگلیسی : S’mores Brownie Pie ) ترکیبی از شیرینی پای و شیرینی برونی است. در این شیرینی از پودر کاکائو استفاده می کنیم.
درست کردن پای برونی
مواد لازم برای تهیه پای برونی
مواد پوسته:
- 10 عدد کراکر شکلاتی
- 6 قاشق غذاخوری ( 90 گرم ) کره ذوب شده
- 1/3 فنجان ( 65 گرم ) شکر دانه ای
مواد برونی: - 10 قاشق غذاخوری ( 150 گرم ) کره
- 1 و 1/4 فنجان ( 250 گرم ) شکر دانه ای
- 3/4 فنجان و 2 قاشق چایخوری ( 74 گرم ) پودر کاکائو
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ سرد
- 1/2 فنجان ( 62 گرم ) آرد همه منظوره
- 25 عدد پف نبات یا مارشمالو بزرگ ( طرز تهیه مارشمالو )
روش تهیه پای برونی
فر را 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
تهیه پوسته: کراکرها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید. پودر آن را با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید. آن را در ظرف 8 یا 9 اینچی ریخته و با پشت قاشق تخت و فشرده کنید و کنار بگذارید.
تهیه برونی: کره، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و 30 ثانيه در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. عصاره وانیل و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را روی پوسته ریخته و به مدت 28 دقیقه در فر بگذارید.
سپس مارشمالو را روی آن بریزید و دوباره به مدت یک دقیقه در فر بگذارید تا مارشمالو ها روی پای ذوب شود. از فر خارج کرده و قبل از برش، بگذارید خنک شود. سپس با چاقوی تیز آن را برش دهید و سرو کنید.