
کراکر پریتزل نرم، نوعی شیرینی یا کراکر در حد بسیار فندقی و ریز است که آن را با سس مخصوص سرو می کنند.
درست کردن پریتزل نرم
مواد لازم برای تهیه پریتزل نرم
- ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۳۰۰ میلی لیتر ) آب گرم
- ۱ بسته مخمر فوری ( ۲ و ۱/۴ قاشق چای خوری )
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق غذا خوری ( ۸ گرم ) شکر قهوه ای
- ۱ قاشق غذاخوری ( ۱۵ گرم ) کره ذوب شده
- ۴ فنجان ( ۴۷۰ تا ۵۳۰ گرم ) آرد همه منظوره
- ۱/۲ فنجان سودا
- ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
- سس پنیر چدار
روش تهیه پریتزل نرم
مخمر را در ۱ و ۱/۲ فنجان آب ریخته و بگذارید درست شود. نمک، شکر قهوه ای و کره ذوب شده را اضافه کنید. به آرامی ۳ فنجان آرد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. آرد را یک فنجان اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید. ۳/۴ فنجان آرد بیشتر اضافه کنید تا خمیر دیگر چسبناک نباشد. سپس خمیر را با دست کمی ورز دهید. آن را از ظرف خارج کرده و به مدت ۳ دقیقه روی سطح بگذارید.
فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت ( ۲۱۸ درجه سانتیگراد ) گرم کنید. در ظرف پخت کاغذ مخصوص بیندازید و روی آن را چرب کنید. سپس خمیر را رشته رشته کرده و سپس به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف بچینید.
۹ فنجان آب و سودا را در یک ظرف بزرگ به جوش آورید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و این مخلوط را روی پریتزل ها برس کنید. و کمی نمک دریایی روی آن بپاشید. زمان پخت پریتزل ها ۱۵ دقیقه است تا زمانی که طلایی شود.
از فر خارج کنید و بعد با سس پنیر یا خردل سرو کنید. این پریتزل نرم تا ۳ روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.
نکته آشپزی:
خمیر را می توانید به مدت سه ماه در فریزر قرار بدهید. قبل از استفاده در چند ثانیه فر گذاشته و سپس بپزید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی