چیز اسپایسی ( به انگلیسی : Spice cheese ) بسیار خوشمزه است که برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند. حالا این اسپایسی را با عسل آموزش می دهیم.
درست کردن چیز اسپایسی با عسل
مواد لازم برای تهیه چیز اسپایسی
- بیسکویت پودر شده 250 گرم
- کره آب شده 100 گرم
- پنیر خامه ای 500 گرم
- شکر قهوه ای 110 گرم
- وانیل 1/8 قاشق چایخوری
- مخلوطی از ادویه ها 1 قاشق چایخوری
- خامه 125 گرم
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
مواد لازم رویه عسلی : - ساقه دارچین 2 عدد
- برش پوست لیمو 4 عدد
- عسل 120 گرم
- آب 1 قاشق سوپخوری
- ژلاتین 3/4 قاشق چای خوری
روش پختن چیز اسپایسی
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده، کف قالبی به ابعاد 23*23 سانتی متر پرس کرده و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید. پنیر خامه ای را با هم زن به همراه شکر بزنید تا صاف و یکدست شود وانیل و ادویه را اضافه کنید و زرده تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه افزوده خوب مخلوط کنید خامه را افزوده سفیده ها را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد و با مایه مخلوط کنید.
بعد در قالب ریخته در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه بپزید و داخل فر با درب نیمه باز خنک کنید و یک شب در یخچال قرار داده و زمان سرو رویه عسلی را روی چیز کیک ریخته و سرو کنید.
طرز تهیه رویه عسلی :
همه مواد را با هم مخلوط کرده جوشانده و از روی حرارت برداشته بگذارید سرد شود.