
چیز اسپایسی ( به انگلیسی : Spice cheese ) بسیار خوشمزه است که برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند. حالا این اسپایسی را با عسل آموزش می دهیم.
درست کردن چیز اسپایسی با عسل
مواد لازم برای تهیه چیز اسپایسی
- بیسکویت پودر شده ۲۵۰ گرم
- کره آب شده ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- مخلوطی از ادویه ها ۱ قاشق چایخوری
- خامه ۱۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم رویه عسلی : - ساقه دارچین ۲ عدد
- برش پوست لیمو ۴ عدد
- عسل ۱۲۰ گرم
- آب ۱ قاشق سوپخوری
- ژلاتین ۳/۴ قاشق چای خوری
روش پختن چیز اسپایسی
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده، کف قالبی به ابعاد ۲۳*۲۳ سانتی متر پرس کرده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. پنیر خامه ای را با هم زن به همراه شکر بزنید تا صاف و یکدست شود وانیل و ادویه را اضافه کنید و زرده تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه افزوده خوب مخلوط کنید خامه را افزوده سفیده ها را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد و با مایه مخلوط کنید.
بعد در قالب ریخته در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید و داخل فر با درب نیمه باز خنک کنید و یک شب در یخچال قرار داده و زمان سرو رویه عسلی را روی چیز کیک ریخته و سرو کنید.
طرز تهیه رویه عسلی :
همه مواد را با هم مخلوط کرده جوشانده و از روی حرارت برداشته بگذارید سرد شود.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی