بیسکویت وانیلی ( به آلمانی : Vanillekipferl ) بیسکویت های کوچک هلالی شکل است که در اتریش، آلمان، چک، اسلواکی و مجارستان بسیار محبوب است. این بیسکویت ها معمولا با فندق یا بادام ساخته می شوند. و برای کریسمس آن را تهیه می کنند. و در اصل در اتریش پخته می شود.
درست کردن بیسکویت یا شیرینی وانیلی اتریشی
مواد لازم برای تهیه شیرینی وانیلی
- 150 گرم کره
- 250 گرم آرد
- 70 گرم فندق یا بادام
- 70 گرم شکر پودر شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری شکر وانیلی
روش پختن بیسکویت وانیلی
آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید.
کره را تکه تکه کرده و با آرد مخلوط کنید.
پودر شکر، بادام زمینی یا فندق و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
دست هایتان را با آب سرد بشویید و مواد را ورز دهید.
بگذارید نیم ساعت بماند.
به شکل رول درآورید و به قطعات کوچک قطعه قطعه کنید. سپس در فر بگذارید.
10 تا 15 دقيقه زمان می برد تا بپزد. حرارت متوسط ( 350 درجه فارنهايت ) نیاز است تا طلایی شود.
پس از پختن، شیرینی ها را در ظرف سرو کرده و روی آن پودر شکر بپاشید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید