ویفر ( به فرانسوی : Waffel ) یک بیسکویت ترد، نازک، شیرین، خشک و نرم است. دستور پخت ویفر در اوایل قرن 14 در پاریس ثبت شد. حتی در کتاب آشپزی رنسانس دستور العمل ویفر نوشته شده است.
درست کردن ویفر خانگی
مواد لازم برای تهیه ویفر
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ (در دمای اتاق گذاشته شود )
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- 1 تکه کره
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 1/4 فنجان پر آرد
روش پختن ویفر
زرده تخم مرغ را با شکر قنادی هم بزنید تا سفید و یکدست شود.
کره و وانیل را اضافه کنید. کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر رقیق شود. قبل از پختن، سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا پف کند و به آن اضافه کنید.
ظرف را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و کف آن را با کره کامل چرب کنید. مواد را درون آن ریخته و به اندازه دو دقیقه بگذارید بپزد و در ظرف را ببندید. سپس بگذارید سرد شود.
هنگامی که کاملا خنک شد، یک قسمت از ویفر را بردارید تخت کنید و روی آن شکر قنادی بپاشید. و بعد یک لایه دیگر ویفر بریزید. سپس برش بزنید.
همچنین می توانید وسط آن شکلات آب شده بریزید و بعد به تکه های کوچک برش بزنید.