طرز تهیه وافل

شیرینی وافل

شیرینی وافل ( به انگلیسی : Waffle ) یکی از شیرینی های خشک اروپایی است که بسیار ترد و خوشمزه است.

درست کردن شیرینی وافل

مواد لازم برای تهیه شیرینی وافل

  • 2 فنجان آرد
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 1 قاشق غذا خوری مخمر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1و 1/2 فنجان شیر
  • 1 قاشق غذا خوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 8 قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

ارزش غذایی شیرینی وافل

جدول ارزش غذایی وافل

چربی 11 گرم 16٪
چربی اشباع شده 2.1 گرم 10٪
چربی سبک 5 گرم
چربی خالص 2.6 گرم
کلسترول 51.8 میلی گرم 17٪
سدیم 383.3 میلی گرم 15٪
پتاسیم 119.3 میلی گرم 3٪
کربوهیدرات 25 گرم 8٪
پروتئین 6 گرم 12٪
ویتامین آ 3٪
ویتامین سی 0٪
کلسیم 19٪
آهن 9٪
ویتامین دی 0٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 سه درصد و منیزیم 3٪

درست کردن شیرینی وافل خونگی

روش پختن وافل

قالب وافل را آماده و گرم کنید.

آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، شیر، وانیل و 2 زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را بر روی مواد خشک بریزید و به آرامی ترکیب کنید.

حال کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه با استفاده از یک میکسر 4 سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا اسفنجی شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

خمیر را روی ظرف مخصوص وافل بریزید و بگذارید طلایی شود.

حدود 8 دقیقه زمان می برد. پس از آماده شدن، کره و شربت را روی آن بزیزید و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید