طرز تهیه شیرینی آلمانی

طرز پختن شیرینی آلمانی

شیرینی ( به آلمانی: Aachener Printen ) نوعی از شیرینی های اصیلی است که از شهر آخن آلمان می آید. این شیرینی را برای جشن کریسمس و به شکل های مختلفی می پزند.

درست کردن شیرینی آلمانی Aachener Printen

مواد لازم برای تهیه شیرینی آلمانی

2/3 فنجان شربت
1/3 شکر قهوه ای
1/4 فنجان کره
4 چیپس کاکائو
1/2 قاشق چای خوری دارچین
مقدار کمی هل
مقدار کمی رازیانه
به اندازه سرانگشت جوز هندی
مقدار کمی میخک
1 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه شکر
1/4 فنجان آرد
2 قاشق چایخوری سودا
رویه:
3/8 فنجان بادام خرد شده
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری آب نبات

طرز تهیه شیرینی آلمانی اصیل

روش پختن شیرینی آلمانی

شربت، شکر قهوه ای و کره را در حالی که هم می زنید حرارت دهید، سپس آن را کمی سرد کنید. عصاره لیمو، کاکائو، تمام ادویه جات، تخم مرغ، شکر، آرد و پخت را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط هم بزنید تا صاف شود.
فر خود را تا دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. خمیر را به اندازه های یکسان برش دهید. این برش ها را روی فویل یا کاغذ پخت قرار دهید.

آموزش تهیه شیرینی آلمانی
در ظرفی نصف بادام زمینی بریزید. زرده تخم مرغ و شکر را با دو قاشق چای خوری آب مخلوط کنید و مخلوط را روی خمیر بریزید. خمیر را با بادام تزئین کنید. سینی را درون فر از پیش گرم شذه قرار دهید و پس از 10 دقیقه Achener Printen آماده است. سپس آن را در جای خنک نگه دارید.
این شیرینی یا بیسکویت را می توان به شکل های مختلف تزیین کرد مثلا با کاکائو، شکر، آجیل.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی