
یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی پای، پای شکلاتی است. به جای سیب، برای طعم بهتر و لذیذتر، می توان از گلابی استفاده کرد.
در پختن پای دو تجربه در اختیارتان می گذاریم. یکی حتما از کره استفاده کنید. دوم اینکه خمیر را از قبل آماده کنید و به مدت یک هفته بگذارید بماند.
درست کردن پای شکلاتی گلابی
مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گلابی
- ۲ عدد گلابی خرد شده
- ۱ پیمانه آب لیمو تازه
- ۲ پیمانه نشاسته ذرت
- ۱/۲ پیمانه هل
- ۱/۴ پیمانه نمک دریایی
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- ۴ تکه شکلات تلخ
- ۲ پیمانه شکر
روش پختن پای شکلاتی گلابی
خمیر پای را حداقل دو ساعت قبل از پختن آماده کنید. با یک وردنه خمیر را به قطر ۸ میلیمیتر باز کنید. خمیر را در ظرف قرار داده و به آرامی خمیر را به ظرف بچسبانید و سپس در جای خنک بگذارید.
تخم مرغ را با آب مخلوط کنید. تکه های گلابی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. قند، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی تا مواد خوب مخلوط شود.
خمیر را از یخچال خارج کنید و شکلات را در کف ظرف پخش کنید. روی شکلات را با مواد بالایی پر کنید. مابقی خمیر را به قطر ۸ میلیمتر باز کنید و آن را روی مواد بکشید تا لبه های ظرف را پر کند. سپس روی آن را با تخم مرغ برس کنید و به آرامی، قند را روی خمیر بپاشید.
فر را از قبل ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. پای را در فر گذاشته و بگذارید بپزد. سپس فر را به ۳۷۵ درجه کاهش دهید و برای ۳۰-۳۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای و آب میوه بخار شود، بگذارید بماند. در طول پخت آن را بررسی کنید که نسوزد.
نوش جان!
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی