طرز تهیه بیسکویت کراکر

انواع بیسکوییت کراکر

کراکر یا بیسگویت کراکر ( به انگلیسی : Crackers ) را به چهار روش مختلف می توان تهیه کرد. می توانید قالب های شکلی مختلف برای برش دادن آن استفاده کنید. کراکر خانگی طعم و مزه بهتری دارد. با ما همراه باشید.

درست کردن بیسکوییت کراکر خانگی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کراکر

1¼ فنجان آرد (کل گندم، زمین تازه، یا همه منظوره)
¼ قاشق چای خوری پودر پیاز
¼ قاشق چای خوری پودر سیر
¼ قاشق چای خوری پودر چیلی
¼ قاشق چای خوری پاپیکر دودی (پاپریکا معمولی هم خوب عمل می کند)
4 قاشق غذاخوری کره
¼ فنجان آب
1 قاشق غذاخوری عسل
نمک

طرز تهیه کراکر

روش پختن بیسکوییت کراکر با فر

مواد تشکیل دهنده خشک خود را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ادویه های مورد علاقه خود را بیفزایید و هم بزنید. سپس کره را اضافه کنید. بعد از همزدن، مقداری آب اضافه کنید که به شکل خمیر در آید. سپس روی تخته ای پهن کنید و با کاتر برش بزنید.
رول کراکر را نازک کنید. شما همچنین می توانید کراکر را به صورت فانتزی با کوکی ها برش دهید.
زمان پخت 10 دقیقه! دمای 400 درجه فارنهایت.

نکته:

اگر خمیر را نازک نکنید ، خیلی خوب شکننده و ترد نمی شود.
بعد از دو دقیقه که از فر خارج کردید آن را در ظرفی دلخواه سرو کنید.
اگر دوست دارید کراکر ها نمکی یا سرکه ای شود، به مواد اولیه مقداری سرکه یا نمک اضافه کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی