طرز تهیه شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی یکی از شیرینی های عربی است که بسیار لذیذ است و چون از شیره خرما درست می شود کاملا سالم است و پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

درست کردن شیرینی لگیمات

مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات

  • آرد گندم 2 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • شیره خرما 1 پیمانه
  • نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 1 پیمانه

پختن لگیمات

روش پختن لگیمات

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود.

بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2 تا 3 ساعت نگهداری کرده تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و همراه با نشاسته به خمیر اضافه کرده تا خمیر نسبتا روانی بدست آید.

خمیر را در قیف مخصوص ( قیف بامیه ) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و بپزید تا طلائی رنگ شود.

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده بیندازید تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش بریزید.

شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

دستور پخت شیرنی لگیمات

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.