طرز تهیه شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی یکی از شیرینی های عربی است که بسیار لذیذ است و چون از شیره خرما درست می شود کاملا سالم است و پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

درست کردن شیرینی لگیمات

مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات

آرد گندم 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
شیره خرما 1 پیمانه
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 پیمانه

دستور پخت شیرنی لگیمات

روش پختن لگیمات

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود. بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2 تا 3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.
پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص ( قیف بامیه ) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.
سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

پختن شیرینی لگیمات

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی