طرز تهیه تاتلی هلو

شیرینی تاتلی هلو ترکیه ای

شیرینی تاتلی هلو یکی از انواع شیرینی های ترکیه ای است که این بار با هلو درست می شود. همچنین این شیرینی ترکیه را با نارگیل و بادام نیز درست می کنند.

درست کردن شیرینی تاتلی هلو

مواد لازم برای تهیه تاتلی هلو

مواد کرم:
3 لیوان شیر
1 استکان شکر ( 70 گرم )
1 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ( گندم )
1 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1 قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
1 پاکت وانیل شکری ( 5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی )
برای سس هلو:
2 عدد هلوی بزرگ آبدار ( هلوی معمولی 3 عدد )
2 قاشق غذاخوری سرپر شکر
1 قاشق مرباخوری سرپر نشاسته
1/2 استکان آب
1/2 پاکت پودر کرم شانتی ( یا پودر خامه 35 گرم اختیاری )

پخت شیرینی تاتلی هلو

روش پخت شیرینی تاتلی هلو ترکیه

بجز مارگارین و وانیل بقیه مواد کرم را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم زده بپزید. تا وقتی که به قوام برسد و غلیظ شود و شروع به حباب زدن کند بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید و داخل کاسه ها بریزید به دلخواه می توانید به کرم بعد از برداشتن از روی اجاق ( وقتی کمی ولرم شد ).
نصف پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید و با دور تند همزن 2 دقیقه بزنید و سپس داخل کاسه ها بریزید. پودر کرم شانتی شرطی نیست و اختیاری است. پوست هلو را بکنید و مربع مربع خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر را روی هلو ریخته 3 تا 4 دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید. سپس با بلندر پوره کنید و مجدد روی اجاق بذارید وقتی شروع به حباب زدن کرد نشاسته حل شده در نصف استکان آب را اضافه کنید و هم بزنید و 1 تا 2 دقیقه بجوشانید و برای اینکه حالت صاف و یکدست داشته باشد مجدد با بلندر یا در غذاساز هم بزنید و روی کاسه ها بریزید. با این مقدار 5 کاسه تک نفره پر می شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی