طرز تهیه قرابیه زردآلو

شیرینی قرابیه زردآلو

شیرینی قرابیه زردآلو یکی از شیرینی های مخصوص ترکیه است که برای پذیرایی و میهمانی می پزند. در پست قبلی آموزش تهیه شیرینی قرابیه را نیز در اختیارتان قرار دادیم. در این آموزش طرز پخت شیرینی قرابیه زردآلو را یاد می دهیم.

درست کردن شیرینی قرابیه زردآلو

مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه

مواد خمیر قرابیه:

  • 125 گرم کره
  • 1 استکان روغن مایع ( 80  گرم )
  • 5 قاشق غذاخوری پودر قند
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1 پاکت وانیل شکری ( 5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی )
  • 4 لیوان آرد
    برای مغز قرابیه:
  • 400 گرم زردآلوی خشک
  • 1 لیوان شکر
  • 1 لیوان آب

درست کردن شیرینی قرابیه زردآلو

روش پختن شیرینی قرابیه زردآلو

ابتدا مواد داخل قرابیه را آماده کنید. زردآلو و آب را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که نرم شود بپزید. نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید. یکی دو جوش که زد اجاق را خاموش کنید و با همزن به حالت پوره در آورید و داخل یخچال بذارید تا خنک شود.

برای خمیر قرابیه کره، پودر قند، سفیده تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. سپس وانیل و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست بیاید ( به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد مثل نرمی گوش ).

خمیر را وسط دو کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه باز کنید و با قالب مربع برش بزنید و از مواد داخل وسط خمیر بگذارید و از دو طرف خمیر را روی هم بگذارید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر با دمای 150 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید ( حدود 15 الی 20 دقیقه ).

بعد از خنک شدن به دلخواه می توانید پودر شکر روی آن بپاشید و یا با پسته تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید