یکی از انواع شیرینی های پای، پای موس و کدو حلوایی است که سرد سرو می شود و با خامه تزیین می شود.
درست کردن پای موس و کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه پای موس و کدو حلوایی
- 250 گرم کوکی زنجبیلی خورد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1/3 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 3/4 قاشق چای خوری پودر پای کدو حلوایی
- 1 قوطی ماست وانیلی کم چرب
مواد کرم رویه: - 1 و نصف قاشق چای خوری پودر ژلاتین
- 2 قاشق غذا خوری آب
- 1 فنجان شیر کم چربی
- 1/4 فنجان شربت
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
روش پختن پای موس و کدو حلوایی یخی
فر را تا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
روغن و 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و کوکی های زنجبیلی خرد شده را در کاسه ای ترکیب کنید. و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. این مواد را در ظرف با پشت قاشق پهن کنید و دیواره ها را نیز بپوشانید. در فر گذاشته تا زمانی که طلایی شود 10 تا 15 دقیقه زمان می برد. سپس بیرون آورده و بگذارید روی یک قفسه سیمی تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پوره کدو حلوایی، وانیل، پای کدو حلوایی و باقی مانده شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سپس در ماست چکیده هم بزنید. سپس بگذارید سه ساعت در یخچال بماند و خنک شود. زمانی که آماده خوردن شد آن را روی پای پخته شده بریزید.
تهیه کرم و خامه رویه:
پودر ژلاتین را با آب در یک کاسه متوسط مخلوط کنید؛ اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند. در یک کاسه کوچک، شیر را تا زمان به جوش آمدن گرم کنید. شیر داغ را به ژلاتین اضافه کنید تا حل شود. شربت و وانیل را اضافه کنید. این کاسه را در یک ظرف آب یخ قرار دهید و حدود 15 دقیقه بگذارید بماند. با استفاده از یک میکسر، مخلوط شیر سرد را تا حدی که سفت شود حدود 8 دقیقه هم بزنید. سپس روی پای آماده شده با قاشق بریزید.
برای دیدن انواع شیرینی پای اینجا کلیک کنید.