طرز تهیه پای پودینگ دابل شکلاتی

پای پودینگ دابل شکلاتی

پای پودینگ شکلاتی، بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. پر انرژی و مغزی است. و برای میهمانی و پذیرایی فوق العاده است.

درست کردن پای پودینگ شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پای پودینگ شکلاتی

  • 14 عدد کراکر
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 1 قاشق غذاخوری ژلاتین
  • 1/3 فنجان آب جوش
  • 2/3 فنجان شکر، به علاوه 1/2 قاشق چای خوری
  • 1/3 فنجان کاکائو
  • 1/4 فنجان نشاسته ذرت
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 3 فنجان شیر کم چربی
  • 60 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/4 فنجان خامه

پختن پای پودینگ شکلاتی

روش پختن پای پودینگ شکلاتی

فر را 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
در یک ظرف کراکرها را کاملا با میکسر خورد کنید. کره و آب را اضافه کرده و تا زمانی که خمیری شکل شود هم بزنید. مخلوط را به روی ظرف پای ریخته و حدود 1 تا دو اینچ با قاشقی تخت کنید. برای 10 دقیقه بگذارید بپزد، سپس خنک کنید.
حال پودینگ را درست کنید. ژلاتین را در یک کاسه کوچک بریزید، آب جوش اضافه کنید و تا زمانی که حل شود هم بزنید و کنار بگذارید. در یک ظرف متوسط ​​2/3 فنجان قند، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید. به تدریج نیمی از شیر را اضافه کنید، تا زمانی که صاف کنید، آن را هم بزنید. و بقیه شیر را نیز اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید تا بپزد و سفت شود. حدود ده دقیقه زمان می برد.
از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید هم بزنید تا ذوب شود. مخلوط وانیل و ژلاتین را اضافه کنید. مخلوط را در یخچال گذاشته و بگذارید سه ساعت بماند.

خامه و 1/2 قاشق چای خوری شکر را مخلوط کنید و برای تزیین پای استفاده کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید