
پای پودینگ شکلاتی، بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. پر انرژی و مغزی است. و برای میهمانی و پذیرایی فوق العاده است.
درست کردن پای پودینگ شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پای پودینگ شکلاتی
- ۱۴ عدد کراکر
- ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- ۱ قاشق غذاخوری آب
- ۱ قاشق غذاخوری ژلاتین
- ۱/۳ فنجان آب جوش
- ۲/۳ فنجان شکر، به علاوه ۱/۲ قاشق چای خوری
- ۱/۳ فنجان کاکائو
- ۱/۴ فنجان نشاسته ذرت
- ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
- ۳ فنجان شیر کم چربی
- ۶۰ گرم شکلات تلخ خرد شده
- ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱/۴ فنجان خامه
روش پختن پای پودینگ شکلاتی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
در یک ظرف کراکرها را کاملا با میکسر خورد کنید. کره و آب را اضافه کرده و تا زمانی که خمیری شکل شود هم بزنید. مخلوط را به روی ظرف پای ریخته و حدود ۱ تا دو اینچ با قاشقی تخت کنید. برای ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد، سپس خنک کنید.
حال پودینگ را درست کنید. ژلاتین را در یک کاسه کوچک بریزید، آب جوش اضافه کنید و تا زمانی که حل شود هم بزنید و کنار بگذارید. در یک ظرف متوسط ۲/۳ فنجان قند، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید. به تدریج نیمی از شیر را اضافه کنید، تا زمانی که صاف کنید، آن را هم بزنید. و بقیه شیر را نیز اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا بپزد و سفت شود. حدود ده دقیقه زمان می برد.
از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید هم بزنید تا ذوب شود. مخلوط وانیل و ژلاتین را اضافه کنید. مخلوط را در یخچال گذاشته و بگذارید سه ساعت بماند.
خامه و ۱/۲ قاشق چای خوری شکر را مخلوط کنید و برای تزیین پای استفاده کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی