پای پودینگ شکلاتی، بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. پر انرژی و مغزی است. و برای میهمانی و پذیرایی فوق العاده است.
درست کردن پای پودینگ شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پای پودینگ شکلاتی
- 14 عدد کراکر
- 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- 1 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق غذاخوری ژلاتین
- 1/3 فنجان آب جوش
- 2/3 فنجان شکر، به علاوه 1/2 قاشق چای خوری
- 1/3 فنجان کاکائو
- 1/4 فنجان نشاسته ذرت
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 3 فنجان شیر کم چربی
- 60 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/4 فنجان خامه
روش پختن پای پودینگ شکلاتی
فر را 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
در یک ظرف کراکرها را کاملا با میکسر خورد کنید. کره و آب را اضافه کرده و تا زمانی که خمیری شکل شود هم بزنید. مخلوط را به روی ظرف پای ریخته و حدود 1 تا دو اینچ با قاشقی تخت کنید. برای 10 دقیقه بگذارید بپزد، سپس خنک کنید.
حال پودینگ را درست کنید. ژلاتین را در یک کاسه کوچک بریزید، آب جوش اضافه کنید و تا زمانی که حل شود هم بزنید و کنار بگذارید. در یک ظرف متوسط 2/3 فنجان قند، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید. به تدریج نیمی از شیر را اضافه کنید، تا زمانی که صاف کنید، آن را هم بزنید. و بقیه شیر را نیز اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا بپزد و سفت شود. حدود ده دقیقه زمان می برد.
از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید هم بزنید تا ذوب شود. مخلوط وانیل و ژلاتین را اضافه کنید. مخلوط را در یخچال گذاشته و بگذارید سه ساعت بماند.
خامه و 1/2 قاشق چای خوری شکر را مخلوط کنید و برای تزیین پای استفاده کنید.