
یکی از انواع شیرینی های پای، پای موس و کدو حلوایی است که سرد سرو می شود و با خامه تزیین می شود.
درست کردن پای موس و کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه پای موس و کدو حلوایی
- ۲۵۰ گرم کوکی زنجبیلی خورد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
- ۱/۳ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ۱ فنجان پوره کدو حلوایی
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۳/۴ قاشق چای خوری پودر پای کدو حلوایی
- ۱ قوطی ماست وانیلی کم چرب
مواد کرم رویه: - ۱ و نصف قاشق چای خوری پودر ژلاتین
- ۲ قاشق غذا خوری آب
- ۱ فنجان شیر کم چربی
- ۱/۴ فنجان شربت
- ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
روش پختن پای موس و کدو حلوایی یخی
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
روغن و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و کوکی های زنجبیلی خرد شده را در کاسه ای ترکیب کنید. و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. این مواد را در ظرف با پشت قاشق پهن کنید و دیواره ها را نیز بپوشانید. در فر گذاشته تا زمانی که طلایی شود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد. سپس بیرون آورده و بگذارید روی یک قفسه سیمی تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پوره کدو حلوایی، وانیل، پای کدو حلوایی و باقی مانده شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سپس در ماست چکیده هم بزنید. سپس بگذارید سه ساعت در یخچال بماند و خنک شود. زمانی که آماده خوردن شد آن را روی پای پخته شده بریزید.
تهیه کرم و خامه رویه:
پودر ژلاتین را با آب در یک کاسه متوسط مخلوط کنید؛ اجازه دهید حدود ۵ دقیقه بماند. در یک کاسه کوچک، شیر را تا زمان به جوش آمدن گرم کنید. شیر داغ را به ژلاتین اضافه کنید تا حل شود. شربت و وانیل را اضافه کنید. این کاسه را در یک ظرف آب یخ قرار دهید و حدود ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. با استفاده از یک میکسر، مخلوط شیر سرد را تا حدی که سفت شود حدود ۸ دقیقه هم بزنید. سپس روی پای آماده شده با قاشق بریزید.
برای دیدن انواع شیرینی پای اینجا کلیک کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی