کلوچه شکلات چیپسی ترکیبیبسیار لذیذ و خوشمزه است و برای پذیرایی مناسب است. در پست های گذشته، طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی قرار داده شده است.
درست کردن کلوچه شکلات چیپسی
مواد لازم برای تهیه کلوچه شکلات چیپسی
- 1 فنجان جو دوسر
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1/4 فنجان شربت شکر
- 1/4 فنجان ماست یا خامه ترش
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری ادویه کلوچه
- 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
- 1/4 قاشق چایخوری میخک
- 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری سودا
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان کوچک شکلات چیپسی
روش پختن کلوچه شکلات چیپسی
فر را تا دمای 400 فارنهایت از قبل گرم کنید. ظرف کلوچه را با روغن چرب کنید.
جو دو سر را در مخلوط کن ریخته و پودر کنید. تمام مواد به جز شکلات چیپسی را به جو اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
سپس شکلات چیپسی را اضافه کنید و با دست هم بزنید؛ از مخلوط کن استفاده نکنید زیرا آنها را خراب می کند. با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا یک قاشق غذاخوری کوچک کوکی، خمیر را به داخل حفره های ظرف کلوچه بریزید، حدود سه چهارم هر حفره را پر کنید.
8 تا 11 دقیقه زمان می برد تا بپزد. با یک خلال می توانید تست کنید که پخته شده.
بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید کلوچه ها به مدت 10 دقیقه درون ظرف ها بماند تا خنک شود.
کلوچه ها در دمای اتاق تا 5 روز و در فریزر تا 4 ماه قابل نگهداری است.