طرز تهیه نان صبحانه

نان صبحانه

نان مخصوص صبحانه یک نوع نان باگت است که کوچکتر و به حالت چاک خورده پخته می شود. بسیار سبک است و قابل هضم و خوشمزه تر از نان گندم است. توصیه می شود که حتما این نوع نان را برای صبحانه میل نمایید.

درست کردن نان صبحانه

مواد لازم برای تهیه نان صبحانه

  • 1 پیمانه آب
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه روغن مایع و کره
  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • ۴/۵ الی ۵ پیمانه آرد
  • 1 عدد زرده تخم مرغ برای روی نان
  • نمک مقداری

طرز پخت نان صبحانه

روش پختن نان صبحانه

آب ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید. روی ظرف را با بشقاب پوشانده و 10 دقیقه کنار بگذارید.

لطفا دقت کنید که بیشتر از یک پیمانه آب نریزید چون تمام ترکیب و بافت نان تغییر خواهد کرد.

در ظرف گودی روغن مایع و کره را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس خمیر مایه و نمک را اضافه کنید.

حالا آرد را کم کم بیافزاید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را با پلاستیک پوشانده و در جای گرم قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.

حالا از خمیر تکه های یه اندازه ۴۰ یا ۵۰ گرمی برداشته به شکل دایره باز کنید و سپس اول یه تا از شعاع دایره بزنید بعد تای دوم از قطر دایره. بعد با دست قسمت راست را فشار دهید تا خوب بهم بچسبد. فر را  از قبل مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس خمیر را در فر بگذارید. ( می توانید کاسه ای آب در فر قرار دهید )

بعد از پخت، آرام شکافی در خمیر ایجاد کرده و با مواد دلخواه پر کنید. بافت این نان به قدری عالی و خوشمزه است که می توانید به شکل توپی یا گیس بافت برای صبحانه درست کنید یا کمی شکر بیشتری اضافه کرده تا نان شیرینی داشته باشید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.