بیسکویت لیدی فینگر ( به ایتالیایی : Biscotti di Lady Finger ) نوعی بیسکویت نرم است که در انواع دسرها بخصوص دسر تیرامیسو کاربرد دارد. از خرده شده این بیسکویت می توان در تزیین دسرها و پودینگ ها استفاده کرد. این بیسکویت در اواخر قرن 15 به مناسبت ورود پادشاه فرانسه به منطقه ساویا Savoia ایتالیا تولید و نامگذاری شده است و به اندازه بزرگترین انگشت انسان میباشد.
درست کردن بیسکویت لیدی فینگر
مواد لازم برای تهیه بیسکویت لیدی فینگر
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 135 گرم
- آرد 110 گرم
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
روش پختن بیسکویت لیدی فینگر
فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد ( 400 درجه فارنهایت ) تنظیم کنید تا گرم شود. دو ظرف مناسب فر در ابعاد 30 در 45 را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید.
برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، دهانه قیف مخصوص قیف معمولاً از جنس متقالِ چرب بوده و خمیر را داخل آن میریزند. سر آن فلزی است و میتواند جمع یا باز شود.
با فشار دادن کیسه پر شده، خمیر به ابعادی که مورد نیاز میباشد از سر قیف بیرون میآید. آن را از قبل به قطر 1.5 سانتیمتر تنظیم کنید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. سفیدهها را درون یک کاسه ریخته و آن را با درجه تند همزن بزنید تا سفید و نرم شود.
به آرامی 2 قاشق شکر را میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا اینکه سفت و براق شود.
در کاسه بزرگی زرده را با باقیمانده شکر بزنید. آنقدر بزنید که غلیظ شود و کمی رنگ خود را از دست بدهد.
آرد و بیکینگ پودر را روی یک کاغذ روغنی الک کنید. نصف سفیده تخممرغ را داخل مخلوط زرده تخممرغ بزنید.
آرد و سپس باقیمانده سفیده تخم مرغ را نیز به مخلوط مان اضافه کرده و به هم بزنید.
حال مخلوط حاصلشده را داخل قیف ریخته و با فشاردادن قیف به اندازه مورد نظرمان ماده خام بیسکویتها را روی سینی فر، شکل دهید. سینیها را داخل فر قرار داده و بگذارید 8 دقیقه بپزد.
نکات تهیه بیسکویت
این بیسکویت سبک و شیرین جنسی اسفنجی دارد و در برخی دسرها مخصوصاً تیرامیسو کاربرد دارد.
مواد لازم در این دستور پخت برای آماده نمودن حدود 40 بیسکویت لیدی فینگر مناسب میباشد. هر بیسکوییت لیدی فینگر 25 کالری، 400 میلیگرم چربی و 18 میلیگرم کلسترول دارد.
برای دیدن انواع بیسکویت اینجا را کلیک کنید.