بیسکویت افغان ( به انگلیسی : Afghan biscuits ) بیسکویت سنتی است و از پودر کاکائو، کره، آرد و ذرت درست می شود. و آن را با شکلات یخ زده و گردو پر می کنند. فوق العاده خوشمزه است.
درست کردن بیسکویت افغان
مواد لازم برای تهیه بیسکویت افغان
- 250 گرم کره نرم شده
- 3/4 فنجان شکر قهوه ای
- 1/4 فنجان نان شیرینی کاکائو
- 1 و 2/3 فنجان آرد ساده
- 2 و 1/2 فنجان نشاسته ذرت
- گردو برای تزئین
- شکلات منجمد
- 1 و 1/2 فنجان مخلوط شکر آرد
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 2 قاشق غذاخوری آب گرم
روش پختن بیسکویت افغان خانگی
فر را به اندازه 180C / 160C سانتیگراد گرم کنید. دو سینی با کاغذ پخت آماده کنید.
با استفاده از یک میکسر، کره و قند را خوب مخلوط کنید. کاکائو و آرد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. نشاسته ذرت را اضافه کنید. خمیر را با قاشق غذاخوری به فاصله 4 سانتیمتر از هم در سینی بریزید. چون در طول پخت پخش می شود.
زمان پخت از 15 تا 18 دقیقه است. بعد از آن اجازه دهید خنک شود.
شکلات منجمد: شکر و کاکائو را در یک کاسه بریزید. به تدریج آب گرم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط صاف و ترکیب شود.
مواد را با یک قاشق چایخوری بر روی بیسکویت بریزید و با گردوه تزئین کنید. یک ساعت بعد بیسکویت آماده است.