
شیرینی تاتلی هلو یکی از انواع شیرینی های ترکیه ای است که این با هلو درست می شود. همچنین این شیرینی ترکیه را با نارگیل و بادام نیز درست می کنند.
درست کردن شیرینی تاتلی هلو
مواد لازم برای تهیه تاتلی هلو
مواد کرم:
- ۳ لیوان شیر
- ۱ استکان شکر ( ۷۰ گرم )
- ۱ قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ( گندم )
- ۱ قاشق غذاخوری سرپر آرد
- ۱ قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
- ۱ پاکت وانیل شکری ( ۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی )
برای سس هلو: - ۲ عدد هلوی بزرگ آبدار ( هلوی معمولی ۳ عدد )
- ۲ قاشق غذاخوری سرپر شکر
- ۱ قاشق مرباخوری سرپر نشاسته
- ۱/۲ استکان آب
- ۱/۲ پاکت پودر کرم شانتی ( یا پودر خامه ۳۵ گرم اختیاری )
روش پخت شیرینی تاتلی هلو ترکیه
بجز مارگارین و وانیل بقیه مواد کرم را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم زده بپزید. تا وقتی که به قوام برسد و غلیظ شود و شروع به حباب زدن کند بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید و داخل کاسه ها بریزید.
نصف پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید و با دور تند همزن ۲ دقیقه بزنید و سپس داخل کاسه ها بریزید. پودر کرم شانتی اختیاری است. پوست هلو را بکنید و مربع مربع خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر را روی هلو ریخته ۳ تا ۴ دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید. سپس با بلندر پوره کنید و مجدد روی اجاق بگذارید وقتی شروع به حباب زدن کرد نشاسته حل شده در نصف استکان آب را اضافه کنید و هم بزنید و ۱ تا ۲ دقیقه بجوشانید و برای اینکه حالت صاف و یکدست داشته باشد مجدد با بلندر یا در غذاساز هم بزنید و روی کاسه ها بریزید. با این مقدار ۵ کاسه تک نفره پر می شود.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی