با نون باگت چی درست کنم؟ نان باگت طرفداران زیادی دارد و خیلی سبک و قابل هضم است. حال می خواهیم با نان باگت های موجود در منزل، شیرینی باگت درست کنیم. با ما همراه باشید.
درست کردن شیرینی باگت خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرنی باگت
- 1 پیمانه شیر ( معادل 250 میلیلیتر )
- 2 عدد تخممرغ
- کمی وانیل
- 1/3 پیمانه شکر
- 1 عدد نان باگت
- روغن سرخکردنی به میزان لازم
- پودر نارگیل و پسته برای تزئین
روش پختن شیرینی باگت در خانه
تخممرغها را در یک کاسه ریخته و با چنگال خوب هم بزنید. وانیل را هم اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. حالا شکر و شیر را هم به تخممرغها افزوده و این بار با همزن دستی مخلوط کنید.
وانیل باعث میشود بوی زُخم تخممرغها گرفته شود. وقتی این مواد خوب با هم ترکیب شدند و مایه یکدستی حاصل شد، آن را کنار بگذارید. نان باگت را با چاقوی ارهای به شکل حلقههایی با عرض 2 سانتیمتر برش بزنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
حالا نانهای برش زده را ابتدا در مخلوط شیر و تخممرغ شیرین غوطهور کرده و سپس بیرون آورید. البته بعد از بیرون آوردن نانها از داخل مخلوط، تکههای نان را چندبار تکان دهید تا مواد اضافی آن جدا شود. حالا نانهای آغشته شده به مواد را در روغن داغشده بیندازید تا خوب سرخ و طلایی شوند. بعد از سرخ و برشته شدن شیرینیها آنها را در آورده روی یک دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغنهای اضافی آنها گرفته شود. حالا میتوانید با پودر پسته و نارگیل آنها را تزئین کنید.
نکته آشپزی:
برای تهیه این شیرینی حتما لازم نیست از نان تازه استفاده کنید. با نان باگت مانده و بیات هم میتوانید این شیرینی را درست کنید.