طرز تهیه پای زغال اخته

پای زغال لخته

پای زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry crumble Pie ) همانند دیگری شیرینی های پای، با خمیر پای تهیه می شود و آن را با زغال اخته پر کرده و با جو پرک بو داده شده تزیین می کنیم.

درست کردن پای زغال اخته

مواد اولیه پای زغال لخته

مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته

مواد پوسته:

  • 5 و 1/2 فنجان ( 800 گرم ) زغال اخته تازه
  • 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
  • 1/3 فنجان ( 40 گرم ) آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق چای خوری پوست لیمو
  • نمک مقداری
    مواد رویه و تزیین:
  • 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
  • 6 قاشق غذا خوری ( 50 گرم ) آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 6 قاشق سوپخوری ( 85 گرم ) کره
  • 2/3 فنجان ( 50 گرم ) جو دو سر پرک

جدول ارزش غذایی پای زغال لخته

جدول ارزش غذایی پای زغال اخته

کالری 300
سدیم 290 میلی گرم
چربی 14 گرم
پتاسیم 0 میلی گرم
چربی اشباع شده 7 گرم
کربن 44 گرم
فیبر 1 گرم
منگنز 0 گرم
قند 25 گرم
پروتئین 3 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
ویتامین آ 0٪
کلسیم 0٪
ویتامین سی 0٪
آهن 2٪

روش تهیه پای زغال اخته

پوسته: در یک کاسه بزرگ آرد و نشاسته ذرت و شکر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را با چنگال تکه تکه کرده و در مواد ریخته و مخلوط کنید.
تهیه مواد داخل پای: در یک کاسه بزرگ، زغال اخته، شکر دانه ای، آرد، نشاسته ذرت، آب لیمو و پوست لیمو را ترکیب کنید. سپس در یخچال بگذارید.
فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت ( 204 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
خمیر را روی سطح کار گذاشته و کمی ورز دهید و به اندازه 9 اینچ باز کنید و در ظرف پخت گذاشته و با انگشت به ظرف بچسبانید و پهن کنید. سپس مواد داخل پای را با قاشق وسط آن بریزید.
تهیه مواد تزیین پای: در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، آرد و دارچین را با هم ​​مخلوط کنید. سپس تکه های کره را در آن انداخته و روی پای ریخته و جو دو سر پرک روی آن بپاشید.

درست کردن پای زغال لخته

زمان پخت پای 25 دقیقه است. درجه حرارت فر را به دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتیگراد ) کم کنید و 30 تا 35 دقیقه دیگر بگذارید پای بپزد. بعد از 20 دقیقه برای اینکه لبه های پای نسوزد، روی آن را در فویل آلومینیومی بپیچید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 3 ساعت که کاملا خنک شده برش بزنید و سرو کنید.

پای زغال لخته پخته شده

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.