طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی

شیرینی شکلات چیبسی

کوکی شکلات چیپسی ( به آمریکایی : Chocolate chip cookie ) یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که تنوع زیادی دارد. این شیرینی مخصوص آمریکای شمالی است و لذت آن در تکه های شکلاتی است که در آن استفاده شده است. اینجا جدول ارزش غذایی و روش پخت کوکی شکلات چیپسی را به شما آموزش می دهیم.

درست کردن کوکی شکلات چیپسی در خانه

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات چیپسی

  • آرد 1 و 1/8 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شکر سفید 1/4 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی 1/2 پیمانه

کوکی شکلات چیپسی خانگی

جدول ارزش غذایی کوکی شکلات چیپسی

هر عدد کوکی ( 16 گرم ):
کالری 78
چربی 4.5 گرم: 6٪
چربی اشباع شده 2.3 گرم: 11٪
چربی غیر اشباع 0.7 گرم
چربی مونو اسید 1.3 گرم
کلسترول 11.2 میلی گرم: 3٪
سدیم 54.6 میلی گرم: 2٪
پتاسیم 35.4 میلی گرم: 1٪
کربوهیدرات 9 گرم: 3٪
پروتئین 0.9 گرم: 1٪
ویتامین A یک درصد
ویتامین C صفر
کلسیم 0٪
آهن 2٪
ویتامین D صفر
ویتامین B-6 صفر

ویتامین B-12 صفر
منیزیم 2٪

روش پختن کوکی شکلات چیپسی

فر را روی 375 درجه ی فارنهایت، معادل 190 درجه ی سانتی گراد یا درجه ی 5 فر روشن کنید. مواد لازم را اندازه گیری کنید.

تخم مرغ باید هم دمای اتاق باشد. در این دستور، کره را آب کنید برای همین لازم نیست به دمای محیط برسد. پاکت یا ظرف آرد را هم بزنید، با قاشق پیمانه ها را پر کنید و سرش را صاف کنید. آرد اندازه گیری شده را دو بار الک کنید.

کره را آب کنید و بعد بگذارید هم دمای محیط شود. جوش شیرین و نمک را روی آرد الک شده بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید تا جوش شیرین یکدست پخش شود. اگر جوش شیرین را با بیکینگ پودر جایگزین کنید، کوکی ها پهن نمی شوند و پف می کنند.

سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید و آماده بگذارید. کره ی آب شده را در یک کاسه بریزید. شکر قهوه ای و سفید را به آن اضافه کنید. حالا کره و شکر را با دور متوسط همزن بزنید. از یک تا سی بشمرید.

تخم مرغ را اضافه کنید و با تندترین دور همزن حسابی بزنید تا مواد یکدست و رنگش روشن شود. در این مرحله مواد به حالت مایه ی شل و روان درمی آید. وانیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با کند ترین دور همزن بزنید تا مواد یکدست شود.

شکلات چیپسی را اضافه کنید و با کندترین دور همزن بزنید تا شکلات ها بطور یکدست توی مواد پخش شود. می توانید به جای شکلات چیپسی از شکلات سفید یا تلخ خرد شده، میوه خشک، خشکبار یا مخلوطی از این ها استفاده کنید.

با قاشق یا اسکوپ بستنی از مواد بردارید و روی سینی شیرینی پزی بگذارید. کوکی ها را به شکل توپ روی سینی بگذارید. این کوکی ها توی فر پهن می شوند پس باید با فاصله ی حداقل 3 سانتی متر روی سینی گذاشته شوند تا به هم نچسبند. سعی کنید هم اندازه باشند تا هم زمان بپزند.

اگر دوست دارید کوکی ها کاملا نازک و باریک بشوند، کف دستتان را خیس کنید و روی کوکی فشار بدهید. برای کوکی بعدی دوباره باید کف دستتان را خیس کنید.

دستور پختن شیرینی چیپسی شکلاتی

سینی شیرینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار بدهید. بعد از پخت، سینی را روی توری خنک کننده بگذارید. بعد از 5 دقیقه کاغذ روغنی را از روی سینی بلند کنید تا نچسبد. سپس اجازه بدهید کاملا خنک شود. کوکی ها، بعد از سرد شدن سفت تر و تردتر می شوند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.