طرز تهیه تارت بادام نارگیل شکلاتی

تارت بادام نارگیل شکلاتی

تارت بادام نارگیل شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Coconut Almond Tart ) با نارگیل و بادام تهیه می شود. فوق العاده پر انرژی و مقوی است. نارگیل یکی از غنی ترین منابع خوراکی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد. محتوای بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل همچنین حاوی فیبر محلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است.

درست کردن تارت بادام نارگیل شکلاتی

مواد لازم برای تهیه تارت بادام نارگیل شکلاتی

برای پوسته:

  • 1 فنجان ( 140 گرم ) بادام خام
  • 1 فنجان ( 90 گرم ) آرد بادامی
  • 2 قاشق غذا خوری شربت افرا
  • 3 قاشق غذا خوری روغن نارگیل
    مواد داخل تارت:
  • 3 تکه ( 250 گرم ) شکلات تلخ و شیرین خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری شربت افرا
  • 400 گرم شیر نارگیل پر چرب
  • نارگیل، بادام، و نمک دریایی برای تزیین

دستور پختن تارت بادام نارگیل شکلاتی

روش تهیه تارت بادام نارگیل شکلاتی

فر را تا دمای 300 درجه فارنهایت ( 149 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
برای پوسته: با استفاده از غذاساز، بادام و آرد بادام را مخلوط کرده و شربت افرا و روغن نارگیل را اضافه کنید.

آماده سازی خمیر تارت بادام نارگیل شکلاتی

با دست خمیر را در ظرف تارت ریخته و تخت کنید و تا لبه ها بپوشانید. سپس در فر گذاشته و 10 تا 12 دقیقه بگذارید بپزد تا طلایی شود. از فر خارج کنید و روی قفسه سیمی قرار دهید تا کمی سرد شود.
برای پر کردن: شکلات خرد شده را داخل یک کاسه متوسط بریزید. شربت افرا را اضافه کرده و کنار بگذارید.

مواد لازم برای داخل تارت بادام نارگیل شکلاتی

در یک کاسه کوچک شیر نارگیل را حرارت دهید تا به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، مخلوط شکلات را اضافه کرده خوب هم بزنید تا ترکیب شود.

اضافه کردن شکلات به مواد داخل تارت

این مواد را روی خمیر تارت ریخته و با بادام و نارگیل خرد شده تزیین کنید.

پر کردن تارت شکلاتی

روی آن را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت نهایتا 2 تا 3 روز در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

نکته آشپزی:
شیر نارگیل را در یخچال نگهداری کنید. اگر نمی توانید شکلات تلخ مصرف کنید، چیپس شکلاتی شیرین تهیه کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.