
پای لیمو فندقی ( به انگلیسی : Lime pie with macadamia nut crust ) که لیمو پایه اصلی آن است و با فندق پر می شود. فندق خشک حدود ۷۰ درصد مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه میشود. این میوه سرشار از ویتامینهای A ، B1 ، B2 ، C ، E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. از آنجا که فندق دارای مقدار کمی مواد نشاستهای و غنی از مواد معدنی است، برای مبتلایان به بیماری قند مفید است و برای کسانی که دچار کم خونی هستند، چنانچه پس از هر وعده غذایی، ۵ تا ۶ عدد خام آن را میل کنند، مشکلشان برطرف میشود.
درست کردن پای لیمو فندقی
مواد لازم برای تهیه پای لیمو فندقی
پوسته پای:
- ۱۳۵ گرم کراکر
- ۶۲ گرم فندق بو داده
- ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ای
- ۷۲ گرم کره ذوب شده
مواد داخل پای: - ۴۲۰ گرم شیر پرچرب
- ۲۴۰ میلی لیتر آب لیمو
- ۴ عدد زرده تخم مرغ
- تزیین: برش لیمو، پوست لیمو، فندق خرد شده، کرم وایپ ( خامه فرآوری شده )
جدول ارزش غذایی فندق
چربی ۱۰۲ گرم ۱۵۶٪
چربی اشباع شده ۱۶ گرم ۸۰٪
چربی غیر اشباع ۲ گرم
چربی غلیظ ۷۹ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۶٫۷ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۴۹۳٫۱ میلی گرم ۱۴٪
کربوهیدرات ۱۹ گرم ۶٪
فیبر ۱۲ گرم ۴۸٪
شکر ۶ گرم
پروتئین ۱۱ گرم ۲۲٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 2٪
کلسیم ۱۱٪
آهن ۲۷٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 20٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۰%
روش تهیه پای لیمو فندقی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.
درست کردن پوسته: با استفاده از غذاساز، کراکرها و فندق را خرد کرده و پوره را در یک کاسه متوسط بریزید و شکر و کره ذوب شده را اضافه کنید. سپس آن را در ظرفی به اندازه ۸ اینچ پهنا، تخت کنید و با پشت قاشق سفت فشار دهید تا به ظرف بچسبد.
مواد داخل پای: شیر پرچرب، آب لیمو و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید ( از یک میکسر برقی استفاده کنید ).
سپس آن را روی خمیر پای بریزید. و در فر بگذارید.
زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه است. سپس آن را از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود. پس از سرد کردن، آن را با لیمو خرد شده و فندق خرد شده تزیین کنید.
این پای لیمو فندقی تا ۱ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی