پنکیک دارچینی ( به انگلیسی: Cinnamon Pancakes ) یک صبحانه فوق العاده لذیذ و خوشمزه است. دارچین سرشاز از آنتی اکسیدان است. این بار برای شما طرز تهیه پنکیک دارچینی را برای شما در نظر گرفتیم.
درست کردن پنکک دارچینی
مواد لازم برای پخت پنکیک دارچینی
- آرد 1 پیمانه
- خامه ترش 1 پیمانه
- شیر 1/4 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 8 قاشق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
- شکر 5 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای 1/4 لیوان
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس دارچینی:
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری شکر
دستور پخت پنکیک دارچینی
شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ).
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید. کنار بگذارید تا سرد شود.
حال پخت پن کیک را توضیح می دهیم:
3 قاشق غذاخوری شکر، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، شیر سرد، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
روش تهیه پنکیک:
ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید. سس دارچینی را داخل قیف بریزید. سر قیف را سوراخ کنید. روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.
پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد. تا سس دارچینی برشته شود. سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه تزیین و سرو کنید.
نکته آشپزی:
می توانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید. در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.