
تارت کاراملی اسنیکرز ( به انگلیسی : Snickers caramel Tart ) با بیسکویت های شکلاتی که به آن اسنیکرز می گویند به همراه بادام و شکلات درست می شود.
درست کردن تارت کاراملی اسنیکرز
مواد لازم برای تهیه تارت کاراملی اسنیکرز
- ۲۲۰ گرم بادام زمینی
- ۱۲۵ گرم آرد همه منظوره
- ۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۲ فنجان کره
- ۳ قاشق چایخوری آب یخ
- کارامل معمولی شور
- ۲۲۶ گرم شکلات خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- اسنیکرز های نصف شده برای داخل خمیر
روش تهیه تارت کاراملی اسنیکرز
برای پوسته: فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) حرارت دهید. با میکسر، ۳/۴ فنجان بادام زمینی، آرد، شکر قهوه ای و نمک را خرد و مخلوط کنید. سپس کره را تکه تکه کرده و در آن بریزید و شکر دانه ای را اضافه کنید. و در آخر آب را اضافه کنید. مواد را داخل ظرف تارت ۹ اینچی ریخته و با دست تخت کنید. روی آن فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد. بعد از ۱۸ دقیقه که پخت آن را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
برای داخل تارت: کارامل و یک فنجان بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. کره بادام زمینی و شکلات را مخلوط کرده و در ماکروفر بگذارید تا ذوب شود سپس مخلوط کنید و با کارامل درست شده ترکیب کنید.
و در تارت پخته شده بریزید. تارت را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته آشپزی:
اگر دوست دارید می توانید کمی نمک به کارامل آن اضافه کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی