طرز تهیه شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی

شیرینی لگیمات کویتی یکی از شیرینی های عربی است که بسیار لذیذ است و چون از شیره خرما درست می شود کاملا سالم است و پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

درست کردن شیرینی لگیمات

مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات

  • آرد گندم 2 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • شیره خرما 1 پیمانه
  • نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 1 پیمانه

پختن لگیمات

روش پختن لگیمات

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود.

بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2 تا 3 ساعت نگهداری کرده تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و همراه با نشاسته به خمیر اضافه کرده تا خمیر نسبتا روانی بدست آید.

خمیر را در قیف مخصوص ( قیف بامیه ) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و بپزید تا طلائی رنگ شود.

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده بیندازید تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش بریزید.

شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

دستور پخت شیرنی لگیمات

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.