شیرینی لگیمات کویتی یکی از شیرینی های عربی است که بسیار لذیذ است و چون از شیره خرما درست می شود کاملا سالم است و پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.
درست کردن شیرینی لگیمات
مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات
- آرد گندم 2 پیمانه
- آب 2 پیمانه
- شیره خرما 1 پیمانه
- نشاسته 2 قاشق غذاخوری
- مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- روغن مایع 1 پیمانه
روش پختن لگیمات
ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود.
بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2 تا 3 ساعت نگهداری کرده تا به اصطلاح خمیر برسد.
پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و همراه با نشاسته به خمیر اضافه کرده تا خمیر نسبتا روانی بدست آید.
خمیر را در قیف مخصوص ( قیف بامیه ) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و بپزید تا طلائی رنگ شود.
سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده بیندازید تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش بریزید.
شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.