مارشمالو یا پف نبات ( به انگلیسی : marshmallow ) نوعی آبنبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سفیدهٔ تخممرغ و شکر یا شیرهٔ نشاسته تهیه میشود و بافتی اسفنجی دارد. در آمریکای شمالی به آن Moon Pie می گویند.
درست کردن شیرینی مارشمالو
مواد لازم برای تهیه مارشمالو
- 3 بسته ژلاتین
- 1 فنجان آب سرد
- 12 اونس شکر دانه ای، تقریبا 1/1 فنجان
- 1 فنجان نشاسته ذرت
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/4 فنجان شکر قنادی
- 1/4 فنجان ذرت
- اسپری روغنی
مواد لازم برای تهیه شیرینی مارشمالو
- 1/2 فنجان کره ی شور
- 8 فنجان مارشال مینیاتوری
- 10 فنجان غلات و حبوبات
روش پختن مارشمالو
ژلاتین را در یک کاسه به یک فنجان آب اضافه کنید و بگذارید تا ببندد.
در یک کاسه کوچک، 1/2 فنجان آب باقی مانده را با شکر دانه ای، نشاسته ذرت و نمک ترکیب کنید. و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید برای 3 تا 4 دقیقه بپزد. تا وقتی دمای آن به 240 درجه فارنهایت رسید بگذارید ادامه پیدا کند. سپس سریع از روی حرارت بردارید.
همزن را روی سرعت کم بگذارید. به آرامی شربت قند و مخلوط بالایی را به ژلاتین اضافه کنید. هنگامی که تمام شربت را اضافه کرده اید، سرعت همزن را افزایش دهید. تا زمانی که مخلوط حدود 12 تا 15 دقیقه هم بخورد. وانیل را در آخرین لحظه اضافه کنید.
برای مارشمالو های معمولی:
شکر قنادی و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. روغن را به اندازه ی 13 تا 9 اینچ اسپری کنید. و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید مارشمالو حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب بماند.
مارشمالو را روی یک تخته بریزید و با استفاده از یک چرخ پیتزا با مخلوط پودر قند به مربع های 1 اینچ تقسیم کنید. می توانید به مدت 3 هفته در یک ظرف نگهداری کنید.
برای marshmallows مینیاتوری:
شکر و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. سپس روغن را در آن اسپری کنید و پودر قند را اضافه کنید.
مخلوط را در یک کیسه لوله ای شکل ریخته و بصورت نوار درآورید. روی آن را با دانه ذرت و مخلوط قند باقی مانده بپوشانید. نوارها را برای 4 ساعت تا یک شب بگذارید بماند.
با استفاده از یک قیچی با پودر قند، آن را به قطعات 1/2 اینچ برش دهید. پس از برش، آن را در پودر شکر پوشش دهید و در یک ظرف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری است.
روش پختن شیرینی مارشمالو
در ماهیتابه کمی کره بریزید. و حرارت دهید. سپس مارشمال ها را اضافه کنید و تا زمانی که کره کاملا ذوب شود، هم بزنید.
سپس حرارات را کم کنید و غلات و حبوبات مورد علاقه تان را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را در یک ظرف بصورت فشرده قرار دهید و بگذارد خنک شود. و سپس بصورت مربعی برش دهید. شیرینی مارشمالو در جای خنک تا 4 روز قابل نگهداری است.