طرز تهیه کلوچه کشمشی با آرد جو

تهیه کلوچه کشمشی با جو دو سر

کلوچه کشمشی با آرد جو دو سر ( به انگلیسی : Oatmeal Raisin ) یکی از شیرینی های فوق العاده مقوی و سبک با اصالت آمریکا و اسکاتلند است. اولین دستور پخت کلوچه کشمشی جو دوسر توسط Fannie Merritt Farmer در سال 1896 نوشته شده و به عنوان یک غذای سالم نامبرده شده است.

درست کردن کلوچه کشمشی با آرد جو

مواد لازم برای تهیه کلوچه کشمشی

  • 1 فنجان کره نرم شده
  • 1 و 1/2 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/2 فنجان شکر درشت
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 4 و 1/2 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری سودا
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی ( جوز هندی به انگلیسی nutmeg )
  • 3 فنجان جو
  • 1 فنجان کشمش
  • 1 فنجان گردو

پختن کلوچه کشمشی با آرد جو

جدول ارزش غذایی کلوچه کشمشی با آرد جو

کالری 65
چربی 2.4 گرم 3٪
چربی اشباع شده 0.5 گرم 2٪
چربی بدون چربی 0.8 گرم
چربی غلیظ 1 گرم
کلسترول 5 میلی گرم 1٪
سدیم 81 میلی گرم 3٪
پتاسیم 36 میلی گرم 1٪
کربوهیدرات 10 گرم 3٪
پروتئین 1 گرم 2٪
ویتامین آ  2٪
ویتامین سی  0٪
کلسیم 1٪ آهن 2٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم 1٪

روش پختن کلوچه کشمشی با آرد جو

روش پختن کلوچه کشمشی

فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ، کره، قند، تخم مرغ و عصاره وانیلی را به خوبی مخلوط کنید.

در یک کاسه متوسط، آرد، سودا، نمک، دارچین و ماست را ترکیب کنید. ترکیبات خشک را به مخلوط کره اضافه کنید و فقط تا زمانی که ترکیب شدند آن را هم بزنید.

جو دوسر، کشمش و گردو ( در این مورد تراشه های شکلاتی ) را با مواد بالا مخلوط کنید.

خمیر را با قاشق چای خوری با قطر 3 سانتی متر بر روی ورقه پهن کنید.

زمان پخت 8 تا 10 دقیقه است ( حداکثر 12 دقیقه ). 2 دقیقه کلوچه ها را خنک کنید. سپس سرو کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.