کلوچه کشمشی با آرد جو دو سر ( به انگلیسی : Oatmeal Raisin ) یکی از شیرینی های فوق العاده مقوی و سبک با اصالت آمریکا و اسکاتلند است. اولین دستور پخت کلوچه کشمشی جو دوسر توسط Fannie Merritt Farmer در سال 1896 نوشته شده و به عنوان یک غذای سالم نامبرده شده است.
درست کردن کلوچه کشمشی با آرد جو
مواد لازم برای تهیه کلوچه کشمشی
- 1 فنجان کره نرم شده
- 1 و 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 1/2 فنجان شکر درشت
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 4 و 1/2 فنجان آرد
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی ( جوز هندی به انگلیسی nutmeg )
- 3 فنجان جو
- 1 فنجان کشمش
- 1 فنجان گردو
جدول ارزش غذایی کلوچه کشمشی با آرد جو
کالری 65
چربی 2.4 گرم 3٪
چربی اشباع شده 0.5 گرم 2٪
چربی بدون چربی 0.8 گرم
چربی غلیظ 1 گرم
کلسترول 5 میلی گرم 1٪
سدیم 81 میلی گرم 3٪
پتاسیم 36 میلی گرم 1٪
کربوهیدرات 10 گرم 3٪
پروتئین 1 گرم 2٪
ویتامین آ 2٪
ویتامین سی 0٪
کلسیم 1٪ آهن 2٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم 1٪
روش پختن کلوچه کشمشی
فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره، قند، تخم مرغ و عصاره وانیلی را به خوبی مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، سودا، نمک، دارچین و ماست را ترکیب کنید. ترکیبات خشک را به مخلوط کره اضافه کنید و فقط تا زمانی که ترکیب شدند آن را هم بزنید.
جو دوسر، کشمش و گردو ( در این مورد تراشه های شکلاتی ) را با مواد بالا مخلوط کنید.
خمیر را با قاشق چای خوری با قطر 3 سانتی متر بر روی ورقه پهن کنید.
زمان پخت 8 تا 10 دقیقه است ( حداکثر 12 دقیقه ). 2 دقیقه کلوچه ها را خنک کنید. سپس سرو کنید.