
استرودل سیب ( به انگلیسی : Apple strudel ) کلوچه محلی اتریش است. یکی از فانتزی ترین شیرینی های خشک مغزدار و از خانواده پای Pie است.
درست کردن استرودل سیب خانگی
مواد لازم برای تهیه استرودل سیب
- ۱ قاشق غذاخوری چاشنی لیمو ریز خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۲ قند قهوه ای قهوه ای
- ۱/۲ فنجان شیرینی خرد شده
- ۱/۴ فنجان گردوی خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۵ ورق خمیر فایولو
- ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده برای رویه
- ۱ قاشق غذاخوری قند
- شکر شیرینی پزی
- سس کارامل
رویه: - ۲ فنجان شکر قنادی
- ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شیر
جدول ارزش غذایی استرودل سیب
مقدار ۱ قطعه ( ۷۱ گرم )
کالری ۱۹۵
چربی ۸ گرم ۱۲٪
چربی اشباع شده ۱٫۵ گرم ۷٪
چربی غیر اشباع ۳٫۸ گرم
کلسترول ۴ میلی گرم ۱٪
سدیم ۹۶ میلی گرم ۴٪
پتاسیم ۱۰۶ میلی گرم ۳٪
کربوهیدرات ۲۹ گرم ۹٪
فیبر ۱٫۶ گرم ۶٪
شکر ۱۸ گرم
پروتئین ۲٫۳ گرم ۴٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 2٪
کلسیم ۱٪
آهن ۱٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 3٪
منیزیم ۱٪
روش پختن استرودل سیب خانگی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه پخت را آماده کنید.
در یک کاسه کوچک، آب سیب را بر روی کشمش ریخته و در مایکروویو ۱۵ دقیقه بگذارید.
کشمش، سیب، آب لیمو، نعناع لیمو، دارچین، شکر قهوه ای، خرده کوکی، کره پاستوریزه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
خمیر را از جعبه برداشته و با حوله مرطوب بپوشانید. روی سطح کار ورقه فویلی قرار دهید و به آرامی با کره ذوب شده برس بزنید. روی ورق های باقی مانده نیز تکرار کنید.
مخلوط سیب را روی فویل قرار دهید، مطمئن شوید فاصله ۲ اینچ تا لبه آن فاصله دارد. روی آن کره ذوب شده بریزید و شکر را بپاشید.
زمان پخت ۳۰ دقیقه است تا قهوه ای طلایی شود. روی آن قند دارچین و شیرینی پاشید. رویه را بمالید.
برای رویه:
مواد لازم را کاملا مخلوط کنید.
نکته آشپزی:
اگر خمیر بیش از حد ضخیم است کمی شیر به آن اضافه کنید. اگر بیش از حد نازک است کمی شکر قنادی اضافه کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی