
کلوچه کشمشی با آرد جو دو سر ( به انگلیسی : Oatmeal Raisin ) یکی از شیرینی های فوق العاده مقوی و سبک با اصالت آمریکا و اسکاتلند است. اولین دستور پخت کلوچه کشمشی جو دوسر توسط Fannie Merritt Farmer در سال ۱۸۹۶ نوشته شده و به عنوان یک غذای سالم نامبرده شده است.
درست کردن کلوچه کشمشی با آرد جو
مواد لازم برای تهیه کلوچه کشمشی
- ۱ فنجان کره نرم شده
- ۱ و ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
- ۱/۲ فنجان شکر درشت
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۴ و ۱/۲ فنجان آرد
- ۱ قاشق چای خوری سودا
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی ( جوز هندی به انگلیسی nutmeg )
- ۳ فنجان جو
- ۱ فنجان کشمش
- ۱ فنجان گردو
جدول ارزش غذایی کلوچه کشمشی با آرد جو
کالری ۶۵
چربی ۲٫۴ گرم ۳٪
چربی اشباع شده ۰٫۵ گرم ۲٪
چربی بدون چربی ۰٫۸ گرم
چربی غلیظ ۱ گرم
کلسترول ۵ میلی گرم ۱٪
سدیم ۸۱ میلی گرم ۳٪
پتاسیم ۳۶ میلی گرم ۱٪
کربوهیدرات ۱۰ گرم ۳٪
پروتئین ۱ گرم ۲٪
ویتامین آ ۲٪
ویتامین سی ۰٪
کلسیم ۱٪ آهن ۲٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم ۱٪
روش پختن کلوچه کشمشی
فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره، قند، تخم مرغ و عصاره وانیلی را به خوبی مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، سودا، نمک، دارچین و ماست را ترکیب کنید. ترکیبات خشک را به مخلوط کره اضافه کنید و فقط تا زمانی که ترکیب شدند آن را هم بزنید.
جو دوسر، کشمش و گردو ( در این مورد تراشه های شکلاتی ) را با مواد بالا مخلوط کنید.
خمیر را با قاشق چای خوری با قطر ۳ سانتی متر بر روی ورقه پهن کنید.
زمان پخت ۸ تا ۱۰ دقیقه است ( حداکثر ۱۲ دقیقه ). ۲ دقیقه کلوچه ها را خنک کنید. سپس سرو کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی