شیرینی تاتلی هلو یکی از انواع شیرینی های ترکیه ای است که این با هلو درست می شود. همچنین این شیرینی ترکیه را با نارگیل و بادام نیز درست می کنند.
درست کردن شیرینی تاتلی هلو
مواد لازم برای تهیه تاتلی هلو
مواد کرم:
- 3 لیوان شیر
- 1 استکان شکر ( 70 گرم )
- 1 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ( گندم )
- 1 قاشق غذاخوری سرپر آرد
- 1 قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
- 1 پاکت وانیل شکری ( 5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی )
برای سس هلو: - 2 عدد هلوی بزرگ آبدار ( هلوی معمولی 3 عدد )
- 2 قاشق غذاخوری سرپر شکر
- 1 قاشق مرباخوری سرپر نشاسته
- 1/2 استکان آب
- 1/2 پاکت پودر کرم شانتی ( یا پودر خامه 35 گرم اختیاری )
روش پخت شیرینی تاتلی هلو ترکیه
بجز مارگارین و وانیل بقیه مواد کرم را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم زده بپزید. تا وقتی که به قوام برسد و غلیظ شود و شروع به حباب زدن کند بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید و داخل کاسه ها بریزید.
نصف پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید و با دور تند همزن 2 دقیقه بزنید و سپس داخل کاسه ها بریزید. پودر کرم شانتی اختیاری است. پوست هلو را بکنید و مربع مربع خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر را روی هلو ریخته 3 تا 4 دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید. سپس با بلندر پوره کنید و مجدد روی اجاق بگذارید وقتی شروع به حباب زدن کرد نشاسته حل شده در نصف استکان آب را اضافه کنید و هم بزنید و 1 تا 2 دقیقه بجوشانید و برای اینکه حالت صاف و یکدست داشته باشد مجدد با بلندر یا در غذاساز هم بزنید و روی کاسه ها بریزید. با این مقدار 5 کاسه تک نفره پر می شود.